Mâine, simulare Evaluare Națională 2021 clasa a VIII-a

Elevii de gimnaziu se pregătesc pentru simularea de la Evaluarea Națională 2021. Începând de mâine, 29 martie, aceștia vor susține examenul de evaluare după următorul program (ordinul de ministru OME 3449/2021):

LUNI, 29 martie: LIMBA ROMÂNĂ – intrare în săli până la ora 8,30. La ora 9 se deschid subiectele si se distribuie.

MARȚI, 30 martie: MATEMATICĂ – intrare în săli până la ora 8,30. La ora 9 se deschid subiectele si se distribuie.

MIERCURI, 31 martie: Limba maternă (acolo unde este cazul) – intrare în săli până la ora 8,30. La ora 9 se deschid subiectele si se distribuie.

REZULTATELE se vor publica pe data de 16 aprilie 2021.

TIMPUL DE REZOLVARE este de 2 (două) ore din momentul stabilit de profesorul supraveghetor.

Pentru absolvenții claselor a 8-a este valabilă programa școlară în concordanță cu OME 3237/5.02.2021, din care au fost scoase câteva conținuturi, care (probabil) au fost comunicate de profesori. Scopul testărilor este de a familiariza elevii cu examenul real care se va susține la finalul ciclului gimnazial. Prtecizăm că notele nu se pot contesta și se vor trece în catalog la cererea expresă a elevului/părintelui. Toți elevii care susțin simularea de evaluare națională trebuie să poarte mască de protectie facială. Pentru părinții care doresc să afle detalii suplimentare acestea se pot găsi în documentele Inspectoratului Scolar Bacău aici. Aici puteți găsi diverse modele de subiecte pentru evaluarea națională.

SUCCES tuturor elevilor din Buhuși!

Recommended For You