,,Nu vă temeți de necazurile care vin. Îndrăzniți!”

Predica pr. protopop Vasile Cozma la Slujba Învierii Domnului a fost una pe măsura momentului înălțător trăit. Am înregistrat pentru dvs. cuvintele sale pline de învățătură, propunându-vă să le ascultați și reascultați. Descifrarea mesajului transmis în noaptea sfântă a Învierii vă poate oferi înțelegerea profundă a mesajului divinității, deschizând calea unei apropieri continue de Cel de Sus.
Parintele protopop a intărit indemnul lui Iisus pentru oameni – ,,Nu vă temeți de necazurile care vin!” – arătând că în aceste vremuri grele omul trebuie să îndrăznescă. Acesta a arătat că de la potopul de pe vremea lui Noe lumea nu a mai cunoscut o asemenea frică și panică. In aceste conditii, parintele Cozma a subliniat că trebuie sa rememoram neincetat mesajul de speranță dat de însuși Domnul Iisus Hristos: ,,De a îndrăzni și de a nu ne fi frică de toate cele care vin peste noi.”
Indemnul sau a fost de a duce lumina Învierii acasă pentru cei care nu au putut veni (sau nu au vrut) la slujba Învierii și că Hristos a Înviat și pentru cei care sunt prezenți și pentru nu sunt prezenți, precum și pentru toți care cred sau nu în Hristos.
,,Pentru toată lumea HRISTOS A ÎNVIAT!” – a îndemnat protopopul Cozma, arătând că trebuie abandonată ,,frica și panica, iar Hristos trebuie luat ca model de viață și comportament, de curaj și de bărbăție, ca semn al biruinței împotriva morții și a răului.”
Hristos a Înviat!

Recommended For You

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *