Formația ABBA revine cu 3 piese noi

Celebra trupă suedeză ABBA va lansa mâine, 3 septembrie, noi piese, la aproape 40 de ani de la cel mai recent material discografic. În anul 2017, cunoscutul grup a anunțat că se va reuni pentru un concert digital în 2019, sub titlul “Abbatars”, urmând să lanseze cinci piese noi. Cu toate acestea, din cauza pandemiei și a altor întârzieri, evenimentul a fost anulat. Din fericire, Björn Ulvaeus, Benny Andersson, Agnetha Fältskog și Anni-Frid Lyngstad vor lansa primele lor noi compoziții mâine, 3 septembrie.
“ABBA revine în sfârșit și intenționează să lanseze primele lor noi piese din ultimii 39 de ani vinerea asta – va fi ceva uriaș”, a declarat pentru publicația britanică The Sun o sursă apropiată grupului. Cvartetul suedez pregătește și spectacolul “ABBA Voyage”, cu hologramele lor mai tinere, potrivit aceleiași surse.
De altfel, și Björn Ulvaeus a confirmat anterior că noi piese ar trebui să fie lansate cândva anul acesta: “Va fi muzică nouă anul acesta, asta este clar, nu mai este cazul de «s-ar putea întâmpla», se va întâmpla”, a spus el pentru The Herald Sun.
Pentru a promova evenimentul, trupa ABBA a deschis un nou site www.abbavoyage.com, destinat fanilor care așteaptă cu nerăbdare ziua cea mare. Formatia ABBA a fost înființată în anul 1972 și a câștigat Eurovision Song Contest cu piesa “Waterloo”, în 1974. Trupa a vândut în întreaga carieră aproape 400 de milioane de albume, în toată lumea. ABBA are 8 albume scoase.
Ultimele melodii semnate ABBA, “Under Attack” și “The Day Before You Came”, au fost lansate în anul 1982, pe albumul de compilație “The Singles”, înainte ca formația să ia o lungă pauză, anunta RRA.

Recommended For You