Cojocaru, ,,agentul secret” al PSD infiltrat in Opozitie? (partea I)

V-ati gandit vreodata la asa ceva: consilierul Cristian Cojocaru sa fie ,,agentul” secret al PSD infiltrat in Opozitie? Pare greu de crezut, dar subteranul politicii de pe malul Bistritei este sinuos si insidios. Exact  ca si cei care fac cartile.  Autointitulat ,,liderul Opozitiei”, Cojocaru impreuna cu Ionel Turcea, au bagat zizania intre gruparea consilierilor PSD si celelate partide (mai putin PMP). Efectut a fost votul contra dat de opozitie la unele proiecte de HCL importante pentru comunitate. Cojocaru n-a stat degeaba, puterea sa de convingere a lucrat mereu la novicii din Opozitie, care au pus botul la multe din ,,propunerile” insidioase ale harsitului consilier local Cojocaru.  Care ar fi motivele pentru care noi suspectam ca intre Cojocaru si Zaharia exista o ,,alianta” subterană, le vom expune mai jos. Aceasta este bazata pe fapte reale, unele dintre ele verificabile.

  • intre cei doi a existat o colaborare si sustinere reciprocă in campania electorala din toamna 2020. Lucru este cert si indubitabil, deoarece insusi Cojocaru a facut aceasta afirmatie referitor la ajutorul cerut de ,,disperatul” primar Zaharia, de frica pierderii scaunului. Mai mult, nici #Voievod nu a negat aceasta legătură.
  • in mandatele trecute ale lui Cojocaru, majoritatea proiectelor de HCL initiate de Zaharia au fost votate de Cojocaru. Noi am fost prezenti la sedintele de CL si acolo, desi aparate Cojocaru critica unele din masurile propuse de primar, pana la urma la VOT, lucrul decurgea in favoarea primarului. Deci, consilierul Cojocaru facea doar piruete si balet politic, asezonat cu usoare ,,admonestari” a primarului, pentru ca totul sa fie de fapt o joglerie ieftina, dar cu impact mediatic. Votul sau era important: era PRO sau CONTRA atunci? S-a dovedit ca era ,,PRO” Zaharia.
  • zizania indusa de Cojocaru in Opozitie a avut drept efect faptul ca, prin respingerea unor proiecte importante pentru comunitatea locala buhuseana, ca de ex. sportul si invatamantul (vom detalia in alta parte), consilierii opozitiei au ajuns sa fie expusi sub oprobiul public. Iar primarul Zaharia a lucrat la greu pentru asta, ultima manipulare mediatica fiind cea cu inchiderea Bibliotecii Orasenesti. Deci, acum, consilierii opozitiei aproape ca au ajuns in situatia ridicola de-a vota fara discernamant proiectele lui #Voievod. Adica, Cojocarul i-a trimis in bratele ,,tatucului”.
  • ar mai fi si alte motive, dar vom continua in partea a doua a articolului, dupa sedinta de CL.

Recommended For You

3 Comments to “Cojocaru, ,,agentul secret” al PSD infiltrat in Opozitie? (partea I)”

Comments are closed.