INTERVIU cu Geo Parfeni, antrenorul CSO Buhusi, dupa meciul disputat azi

Azi, 9 oct. 2021, a avut loc meciul dintre CSO Buhusi – ACS Viitorul N.Balcescu din etapa a 6-a a Campionatului Judetean de Juniori U15. Cu aceasta ocazie am luat pulsul echipei intr-un interviu cu Ghe. (Geo) Parfeni, antrenorul CSO Buhusi, dupa terminarea meciului.

Iulian Pascaluta (reporter Gazeta de Buhusi): Domnule antrenor Geo Parfeni, astazi ati avut meci cu CSO Buhusi, dați-ne cateva detalii.
Geo Parfeni (antenor CSO Buhusi): A fost un joc bun facut de echipa noastra, am controlat jocul de la un capat la altul, in nici un moment al meciului nu s-a pus problema invingatorului. In primul rand as vrea sa-mi felicit echipa pentru felul in care au respectat indicatiile tactice, suntem pe un drum bun, veneam si dupa o victorie in deplasare la Moldostar Bacau, copii aveau un moral bun. Per ansamblu sunt multumit, dar mai avem multe de pus la punct, dar cred ca sintem pe drumul cel bun.
Iulian Pascaluta: In momentul de fat ce loc ocupati in campionatul judetean?
Geo Parfeni: In momentul de fata suntem pe locul doi, la egalitate cu locul unu, la golaveraj echipa de pe locul unu (Atletico Junior Bacau, note red. ) sta mai bine…  Speram sa legam in continuare victorii si sa ramanem in primele 3-4 locuri ale clasamentului. Campionatul este lung, suntem 17 echipe, avem multe jocuri de disputant.
Iulian Pascaluta: Exista sansa ca sa castigati turul din toamnă?
Geo Parfeni: Sigur, sigur! Mai avem inca sase jocuri de disputant  si… pana se incheie turul…
Iulian Pascaluta: Pe cine vreti sa remarcati la meciul de azi?
Geo Parfeni: In primul rand as vrea sa remarc jocul colectiv, echipa. Dar sunt si anumiti jucatori care astazi au iesit in evidenta, in primul rand as zice portarul Iliescu David (schimbat ulterior cu Narcis Popescu, nr. 12, foto, nota red.), care mi-a dat multa siguranta. Mijlocasul central Razvan Mindrilas (nr. 6) si mijlocasul ofensiv Vlad Munteanu (nr. 10), dar si ceilalti jucatori s-au descurcat foarte bine azi (vezi colaj foto). V-am zis, si asta ma bucura, au respectat planurile tactice, ceea ce le-am cerut la vestiar si in saptamana premergatoare jocului. Au pus in practica ceea ce le-am cerut si asta ma bucura. Sunt copii disciplinati, copii buni. As vrea sa scot in evident ca tot lotul nostru de 18 copii la scoala sunt premianti. Ne pregatim de 4-5 ori pe saptamana plus jocul (meciul, nota red.). Copii imbina scoala cu fotbalul si asta este un lucru bun. Copii pun pe primul loc scoala si apoi forbalul….
Iulian Pascaluta: Dar nu lipsesc de la antrenament?…
Geo Parfeni: Nu, doar foarte rar, un copil bolnav sau…
Iulian Pascaluta: Multumesc pentru interviu si success pe mai departe!
Geo Parfeni: Multumesc si eu.

Nota redactiei: meciul s-a terminat cu infrangerea categorica a adversarei Viitorul N.Balcescu Bacau, cu scorul de 11:1  (7:0 la pauza) pentru CSO Buhusi. Felicitari, buhuseni!

Recommended For You