Teodor Lazăr, deputat USR: ,,Promisiunile din campanie trebuie respectate!”

Deputatul USR Teodor Lazăr a afirmat astăzi că dânsul este interesat doar de respectarea  promisiunilor din campania electorală, nu de sondajele de opinie. Acesta a declarat că: ,,Nu m-au interesat și nu... Read more »

Rata de infectare COVID în creștere la Buhuși

Rata de infectare cu COVID este în creștere la Buhuși: de la 0,17 (27 aug.) rata s-a dublat în decurs de câteva zile, ajungând la 0,39 la mie (31 aug.). Spitalul din... Read more »

Ședință comună secretar guvern, prefect și primari: discutarea investițiilor

Secretarul general adjunct al Guvernului, domnul Mircea Abrudean, s-a întâlnit astăzi cu primarii unităților administrativ teritoriale din județ. Întâlnirea a fost organizată de Instituția Prefectului Bacău la sediul APIA. La aceasta a... Read more »

31 august – ziua limbii române – evocare prof. Stela Dumitroaia

Evocare prof. Stela DUMITROAIA, o doamnă care a cinstit limba română – LIVE, ora 20, pe Gazeta de Buhusi. Vom prezenta filmarea de la lansarea cărții ,,O istorie subiectivă a liceului buhușean”... Read more »

Buhuși, orașul codaș…

Încă de la începutul campaniei de vaccinare anti-COVID19, orașul Buhuși a fost codaș. Așa cum am semnalat în aprilie a.c., atunci când v-am îndemnat să vă vaccinați anti-covid19, populația orașului nostru se... Read more »

Prefectul Bacăului despre COVID: ,,Valul patru a început deja în spitale”

Prefectul Leonard BULAI face un apel public către cei care încă se mai gândesc la opțiunea de vaccinare împotriva Covid 19. Acesta a afirmat public zilele trecute că ,,Valul 4 a început... Read more »

Marcaje rutiere pe DN15 Bacău-Buhuși

Astăzi s-au efectuat lucrări de refacere a marcajelor rutiere pe DN15 Bacău-Buhuși.  In orașul Buhuși au fost refăcute marcajele rutiere pe străzii Libertății, strada fiind comună cu DN15 pe porțiunea orașului Buhuși.... Read more »

Locuitorii Orbicului, sub coșmarul unei noi inundații

La fiecare ploaie mai puternică, locuitorii cartierului Orbic din Buhusi stau cu sufletul la gură: coșmarul inundațiilor. Pârâul Orbic, care trece prin apropierea caselor și grădinilor locuitorilor, le provoacă mereu necazuri. Primăria... Read more »

E.ON Solar Home, electricitate din puterea soarelui

Ce este ,,E.ON Solar Home”? E.ON lansează o soluție de producere a energiei verzi pentru clienții care doresc să devină ,,prosumatori”. Astfel, firma E.ON va realiza pentru dvs. o instalație de panouri... Read more »

Învățători, diriginți: se interzice colectarea datelor despre părinții elevilor

Locul de muncă, ocupația sau profesia părinților nu vor mai fi cerute de profesorii diriginți și de învățători și nici nu vor mai fi trecute în catalogul clasei, anunță Ministerul Educației. Profesorii... Read more »

Locuitorii Orbicului trăiesc sub coșmarul unei noi inundații

Preambul: La fiecare ploaie mai puternică, locuitorii cartierului Orbic din Buhusi stau cu sufletul la gură: coșmarul inundațiilor. Pârâul Orbic, care trece prin apropierea caselor și grădinilor locuitorilor, le provoacă mereu necazuri.... Read more »