Postarile pe Facebook ale #Voievodului

Voievodul spunea mereu ca el nu citeste facebook. Probabil se referea ca el nu citeste ce scriu altii despre el. Dar are eunuci care-l informeaza, cu siguranta. Insa dansul posteaza pe FB (a se citi ,,dictează la eunuci”) si foloseste (uneori) aceasta cale ca o arma de manipulare a opiniei publice locale. Iar ,,like-urile si laudele curg…
Postarile ce tin de activitatea sa ca ,,#voievod” ales de norod le face pe pagina personala. De parca lucrurile pe care le face, bune sau rele, le-ar face in nume personal. Iar lumea aplauda ceea ce este in atributiile sale sa faca – caci nu face nimic deosebit sau suplimentar. Dimpotriva!
Astfel, pagina institutiei pe care o conduce a devenit o ,,anexa secundara” care distribuie continut. Totul este subordonat lui #VasilicaVoievod si ,,pohtei ce-a pohtit” domnia sa. Asta miroase a autocratie de la o poștă, iar romanii nu simt asta ca ceva nedemocratic sau anormal. Caci vorba aia, norodul a avut ,,voievozi” de sute de ani si s-au invatat ca boii la jug.
Revenind la ,,postarile voievodale” de pe pagina luminăției sale, la o privire mai atenta remarcăm că multe ,,like”-uri vin de la membrii partidului ,,Ciuma Roșie” si/sau de la salariații primăriei. Probabil o fi vreo decizie internă care s-a trecut in fisa postului fiecarui salariat sa de-a ,,share„ sau ,,like„ la comunicatele voievodale.
Cat despre alte comentarii ale unor oameni nemultumiti de autocratia voievodală se vede limpede ca, odată ajuns din nou pe jilțul demnitarilor #VasilicaVoievod nici măcar nu se mai sinchiseste. Spre comparatie, primarul Emil Boc raspunde saptamanal prin video la intrebarile sau problemele cetatenilor din Cluj. Deh, Boc e primar amarât, nu e… #Voievod !!!

Recommended For You