Ce a pățit un barbat după ce a refuzat să o plătească pe prostituată?

Un bărbat de 50 de ani a fost înjunghiat după ce a refuzat să o plătească pe prostituata la care a apelat, pe motiv că este nemulţumit de prestaţie. Amorezul ghinionist, desi trecuse de varsta de 50 de ani,  a ieşit din apartamentul unde s-ar fi consumat episodul sexual. Acesta a fost   urmărit pe scări de tânara de 22 de ani, dar şi de individul care o proteja (,,peştele”). Tragicul incident a avut loc chiar în faţa blocului. Barbatul a fost internat în stare gravă, cu plăgi multiple înjunghiate în torace, abdominal şi membre. Oamenii legii continuă cercetările. Prostituata şi peştele se află în custodia poliţiştilor. Cei doi sunt soț și soție și ambii l-au lovit cu cuțitul pe client. Clientul prostituatei este un bărbat în vârstă de 56 de ani, scrie Stiri de Cluj.

Care este povestea?

Barbatul și-a dat întâlnire cu tânăra al cărui număr de telefon l-a găsit într-un anunț de pe internet. Ea avea o garsonieră închiriată special pentru activitate și acolo l-a primit pe bărbat. După ce a întreținut relații sexuale cu el, individul de 56 de ani i-ar fi spus că nu vrea să plătească pentru că nu e mulțumit.

Clientul a încercat să plece și, în scara blocului, a fost înjunghiat. L-a lovit tânăra și a apărut și un bărbat, cel despre care se bănuiește că e peștele ei” a povestit o femeie din bloc pentru sursa citată.

Ce spun poliţiştii 

Recommended For You