Kelemen Hunor, mai român ca mulți dintre noi

Prezent la Congresul PNL din 25 sept.2021, presedintele UDMR, Kelemen Honor, a avut un discurs rațional și național în tot tămbălăul liberal prezent. .. Între discursurile strigate de la tribună de liderii liberali și huiduielile, fluierăturile, zbieretele dălcăucilor lui Orban din sală, cuvântul invitatului Kelemen Hunor a fost un ultim refugiu al bunului simț în tămbălăul PNL. ” spune jurnalistul CT Popescu

Kelemen Hunor a expus cateva probleme cu care se vor confrunta multi dintre romani, fie ca sunt romani get-beget sau etnici maghiari, sasi, etc.

Acesta a facut referire la problemele generate de pandemie, la scrumpirile care deja incep sa se produca intr-o perioada a anului care va fi frig. Nu pot sa nu fac o camparatie cu multi dintre politicienii nostri romani, care pe langa faptul ca nu au un discurs la nivelul lui Kelemen Hunor, nici macar nu sunt preocupati de rezolvarea problemelor sociale ale tarii. Evident, similitudinile cu politicienii locali sunt prezente, iar termenii nu suporta nici macar termenul de comparatie. Nu cred ca i-am auzit pe politicienii buhuseni sa fi vorbit despre problemele sociale decat in campanie electorale. Ca de rezolvat problemele sistemice insurmontabile pentru cetateanul de rand nici vorba… De aceea spun ca Kelemen Hunor este mai român ca mulți dintre noi, si nu gresesc. Ascultati secventele video.

Recommended For You