Florinel, electricianul

Florinel este cel mai bun electrician din târg. Nu știați, nu? Bagă cuiele în priză cu aceeași nonșalanță cu care împinge electronii pe sîrma de cupru. Dar ce va face dacă sârma are cumva, vreun nod, și electronii nu pot trece? Aceasta-i întrebarea.
Partea frumoasă vine atunci când acest individ – azi electrician, ieri bancher fără casă în declarația de avere, anul trecut ,,cărător de geantă” – încearcă să vândă castreaveți la grădinar. Adică, mai direct spus, vrea să-mi dea lecții de electricitate tocmai mie. În plină ședință de Consiliu Local, bineînțeles.
Ieri, la ședința de Consiliu Local, domnu” Florinel a vorbit și el despre electricieni, autorizări ANRE sau școlarizări. Respectând, bineînțeles, principiul, ,,A vorbit Ion că și el este om”. Fără subiect și predicat, omul s-a concentrat pe o problemă pe care… nu o stăpânește. De fapt, ce stăpânește dânsul decât manevrele politice? Expert în frecatul mentei pe post de consilier local, devenit ulterior incompatibil, conu” Diaconu parcă ne spune mereu ,,Să nu mă votați!” – amintind de celebrele secvențe cinematografice cu Birlic.

Recommended For You