Mincinosul

Cat de mincinos si perfid trebuie sa fii, tovarase #Voievod_Pinocchio ca prin eludarea adevarului, sa lasi impresia ca din cauza unor consilieri, elevii nu au micrbuz de mers la scoala?
Cat de cinic politic trebuie sa fii, tovarase primar, ca sa platesti, din bugetul orasului Buhusi, greselile facute de dumneata?
Cat de-al dracului poti sa fii, ,,#Domnule_Neocomunist“, ca sa iti bati joc de niste copii si sa spui ca ,,altii sunt de vina”, dar tu ai fost de acord sa se sechestreze masina de transport scolar in locul altor mijloace fixe?
Cat de politician infectat de rau poti fi atunci cand, prin omisiune si trunchierea informatiilor, minti cu nerusinare?
Cat de adulat si cat cheltui cu postacii de serviciu care comenteaza ca ,,influenceri” pe pagina Întunecimii Tale?
Cate blestematii ai mai facut in cei 6 ani de mandat si cei 12 de dinainte, ani in care buhusenii au platit ca prostii hotiile si tunurile pe care chiar unii din apropiatii tai spun ca le-ai dat?
Cat de prieten trebuie sa fii cu #Cofetarul, cu care recunoști te iei la sprițuri dar el se face ca ploua? desi cunoaste indeajuns toate belele tale…
Adevarul este siluit intr-un oras condus de un #Pinocchio_Mincinos pe post de conducator si carmaci.
Daca vrei sa stii adevarul care deranjeaza pe cei alesi, citeste aici despre cum s-a ajuns ca elevii sa ramana fara microbuz scolar.
NOTA: Această descriere este un pamflet si imaginile asociate se supun legii dreptului de autor L8/1996. © Iulian Pascaluta / Gazeta de Buhusi – Toate drepturile rezervate. Distibuirea necomercială este liberă. Pentru cei care nu înțeleg, aceasta este o fabulă, pamflet sau ceva de rîs, iar orice asemănare cu realitatea este întâmplătoare.

Recommended For You