Urări de 1 Martie

Dorim tuturor celor care ne citesc (sau nu) o primăvară frumoasă și un gând bun. Primăvara frumoasă ne dă speranță tuturor. Iar speranța ne face să fim mai buni, mai înțelegători, mai iubitori. Mai buni față de familiile noastre, mai înțelegători față de prieteni și, de ce nu, mai iubitori față de cei cu care nu ne înțelegem. putem face asta? Să ne uităm fiecare în oglindă.
Un gând bun aduce alt gând bun și de aici începem să construim. Oamenii buni trebuie sa construiască împreună, nicidecum fiecare să-și ridice un turn de fildeș, de unde să facă perorații. E greu de făcut? Orice schimbare este grea, mai ales schimbarea în bine. Cu atât mai mult cu cât obișnuința este a doua natură, care pune stăpânire pe fiecare din noi, mai mult sau mai puțin.
Orgolii, vendete, ambiții – toate sunt mici și neînsemnate sub povara vremii și vremurilor. Fix de un an de zile trăim ceas de ceas tot mai greu, așteptând ca lucrurile sa revină la acel normal fără mască, fără frică, fără covid. Cu speranța că primăvara asta va aduce un aer nou de prospețime și fericire pentru toți buhușenii, vă doresc, de 1 Martie pe placul sufletului fiecaruia dintre dvs.

Recommended For You