Dezbatere publică: proiectul regional de dezvoltare a infrastructurii de apă CRAB

CRAB SA Bacau organizeaza in data de 21 noiembrie 2022, la sediul Consiliului Judetean Bacau, Dezbatere Publică pentru ,,Proiectul Regional de Dezvoltare a Infrastructurii de apă și apă uzată în județul Bacău 2014-2020″. Conform anuntului CRAB SA. publicul interesat poate transmite comentarii si propuneri observatii pina la 18 noiembrie pe adresa APM Bacau, str. Oituz nr. 23, Bacau. Nu este precizat la aceast moment o adresa de email.

In urma acestui anunt, Gazeta de Buhusi a solicitat catre conducerea CRAB SA urmatoarele:

  • organizarea unei dezbateri publice la Buhusi la care sa participe locuitorii, primarii si consilierii localitatilor Buhusi, Blagesti, Girleni si Racova, localitati care au implementate parti din acest proiect
  • furnizarea unui document simplificat catre public prin care sa fie prezentate succint principalele caracteristici ai proiectului, pe fiecare localitate implicata.
  • crearea unei adrese de e-mail valide pentru ca populatia sa poata transmite observatii si/sau propuneri.

Documentele complete supuse dezbaterii publice se gasesc aici:

STUDIU DE EVALUARE ADECVATĂ PENTRU „PROIECTUL REGIONAL DE DEZVOLTARE A INFRASTRUCTURII DE APĂ ŞI APĂ UZATĂ DIN JUDEŢUL BACĂU, ÎN PERIOADA 2014-2020” (500 pagini!!!) si

RAPORT LA STUDIUL DE EVALUARE A IMPACTULUI ASUPRA MEDIULUI REVIZUIT PENTRU „PROIECTUL REGIONAL DE DEZVOLTARE A INFRASTRUCTURII DE APĂ ŞI APĂ UZATĂ DIN JUDEŢUL BACĂU, ÎN PERIOADA 2014-2020” (936 pagini!!!)

Recommended For You