Fara apa, dar cu lucrari de mantuiala

Pe strada centrala a orasului, ma refer la Nicolae Balcescu, s-a dat o ,,spargere”. ,,Inaugurarea” spargerilor s-a petrecut zilele trecute, cand o teava de apa (lucrare noua!) a crapat. Nu stim detalii si cred ca nici nu sunt importante. Important este faptul ca efectul lucrarilor de mantuiala, facute rapid pe aceasta strada centrala, inainte de alegerile locale din septembrie 2020, si-a aratat rezistenta in timp. Graba executiei lucrarilor in vara anului 2020 a avut, fara doar si poate, o tenta electorala negata vehement atunci, dar care acum a iesit la suprafata odata cu apa de la aceasta teava sparta. Minciuna are picioare scurte, iar adevarul nu poate fi ucis definitiv, se zice in popor.
La exact doi ani, echipa de interventii CRAB incepe sa sparga strazi abia terminate pentru ca noile retele de apa instalate incep sa crape. Iar apa in oras este, a nu stiu cata mia oara, oprita. Aceeasi poveste, dar acum petrecuta pe o strada abia terminata in plin centrul orasului Buhusi.
Noi doar informam si , vorba unui consilier local foarte binevoitor pe bani publici, ,,nu cautam vinovati”. Deocamdata… Dar raman intrebari la care autoritatile ar trebui sa raspunda. Desi nu au facut-o pina acum din oficiu, asa cum era normal. Nu spun că ar fi făcut-o vreodată, Doamne ferește!…
1) Cine plateste pagubele?
2) Ce garantii solide exista ca lucrurile nu se vor repeta pe aceasta strada si/sau pe altele noi?
3) Este penalizat sau tras la raspundere cineva?
Asteptam raspunsuri.
(foto: Salveaza Orasul Buhusi)

Recommended For You