George Simion la Bacau: ,,De asta suntem unde suntem!”

Zilele trecute, presedintele AUR, George Simion a venit la Bacau pentru inaugurarea noului sediu de partid si alte probleme organizatorice interne. Simion a fot primit traditional cu paine si sare (vezi video mai jos), dar și cu o dușcă de țuică. Înainte de discursurile politice, sediul filialei AUR din Calea republicii / Chimiei din Bacau a fost sfintit. La slujba de sfintire cu cei doi preoți au participat membrii de partid, simpatizantii si ziaristii prezenti. Din echipa de conducere AUR au vorbit Antonio Andrusceac (deputat de Bacau), președintele George Simion si președinta AUR Neamt, deputata Dumitrina Mitrea. De la Buhusi a participat o delegație de trei persoane condusă de Gheorghe Butuc. Intrunirea a avut și o parte de dicuție liberă cu ziaristii prezenți.

În deschidere, deputatul Antonio Andruseac a facut apel la unirea membrilor de partid și a oamenilor de bine pentru scopul suprem. ,,Să trecem peste micile nostre orgolii având în față ținta mai mare, aceea de a reda demnitatea românilor și țării acesteia frumoase și bogate.” a spus deputatul AUR.
Președintele George Simion a făcut o comparație dintre atitudinea politicienilor care au condus Romania ultimilor ani și cea a românului simplu, care și-a văzut de treburile proprii, casă și familie. Apoi a reiterat dorința românilor de schimbare în bine pentru folosul tuturor.
Simion a spus: ,,I-am lăsat, în ultimii 33 de ani, pe unii care s-au profilat în conducători să ducă România în prăpastie. Și cetățenii simpli și-au văzut de viața lor, cât au putut. Nu au folosit instrumentele de conducere și instrumentele Puterii spre binele obștii. Le-au folosit spre binele lor. Și de asta sîntem unde sîntem. Sper, ca și de acum înainte, filonul patriotic, filonul național, pe care noi îl reprezentăm, să fie primul printre preferințele băcăuanilor. Împreună să facem schimbarea pe care ne-o dorim la nivel de țară. Noi suntem o mișcare, suntem o stare de spirit, trebuie să ne învățăm să ne organizăm și să câștigăm această bătălie care se poartă peste tot: și la Bacău și în întreaga țară…. între bine și rău. Sper să vedem cât mai multe locuri unde oamenii de AUR se adună, sper să mai existe afaceri românești și peste doi ani care să ne susțină… Să încercăm să le susținem și noi pe ele. Situația este dramatică. Să dea Domnul să ieșim cu toții bine peste iarna care vine… Mulțumim Domnului că până acum am avut o vreme prielnică. Mulțumesc din suflet, SUS INIMILE!”

(secvențe din sursa video DeBacau)

 

Recommended For You