Primaria Buhuși toacă iresponsabil banii buhușenilor (partea 2-a): CALDURA si AER CONDITIONAT…IARNA!

Nici nu s-a odihnit bine tastatura de la scrierea primului episod cu tocatul banilor publici, că politicienii noștri ne arată, ei înșiși, mostre de ipocrizie și minciună sfruntată, pe față! Primarul ne minte cu tupeu de ales versat și uns cu toate alifiile politicii mioritice. Orice om normal care îl ascultă își dă seama imediat de tupeul incomensurabil afișat de dom’ primar.

E iarna, iar în primăria Buhuși e așa de cald că s-a dat drumul la aer condiționat!

Consilierul Răzvan Rotaru: ,,Este o caldura insuportabila in birourile dumnealor… la camera 9, la autoritatea tutelara, la taxe si impozite locale, la caserie… Este o caldura in care un om normal nu prea poate sa stea acolo. Am oameni care au venit, cetațeni ai orasului și care efectiv se simt lezați de această situație. Ei nu au bani de lemne să-si platească căldura acasă, iar în primărie e o huzureală pe caldură și pe banul public într-un mare fel!”

Primarul Zaharia răspunde: ,,Era bine dacă veneați în birou la mine, să vedeți cât e de frig. Centrala ne tot joacă feste: ba plecă, ba nu pleacă. Și când pleacă o ia razna… deci avem o problemă cu centrala, nu că facem noi risipă, cum spuneți dvs.! Încercăm s-o reparăm, o fost de mai multe ori firma de mentenanță, tot ne-o spus ,,Am reglat-o, am reglat-o.” Dar nu știu dacă au reglat-o!”

Carmen Pahoncea: ,,S-ar putea să fie aerul condiționat acolo…”

(VIDEO din ședinta Consiliului Local Buhusi, 13 dec. 2022)

Recommended For You