Buhusiul a fost ,,cucerit” de Șoșoacă!

Partidul înfiintat de senatoarea Diana Șoșoacă –SOS Romania – și-a înființat filială și la Buhuși. Unii dintre membrii acestei filiale au participat la ceremoniile oficiale dedicate Zilei Nationale a Romaniei din centrul orasului Buhusi. Evident, naționalismul ,,pur sânge” este arătat și demonstrat cu obstinație, din arsenal făcând parte și tricolorul romanesc. După principiul ,,Nu ești patriot dacă nu flutuiri tricolorul!”. Conform paginii grupului, acesta are aproape 400 de membri virtuali. Căci numărul de membri reali nu-l știm încă… Probabil ca un procent mare dintre ,,virtuali” este format dintre spionii de la alte partide, precum PSD, grupul fiind public. Lasand gluma deoparte, chiar ma intreb cine dintre persoanele onorabile din Buhusi s-a inscris in acest partid, pentru ca pana acum nimeni nu a aparut public sub culorile acestui partid.
Probabil Diana Șoșoacă va veni în târgul nostru la lansarea oficială a filialei. Asteptăm comunicatele de presa ale filialei. Poate la vizita senatoarei aceasta îl va lua de guler, în stilul caracteristic, pe primarul Zaharia și să-l întrebe: ,,De ce-ai cheltuit iresponsabil banii cetățenilor, măi musiu?”… Iar membrii locali îi vor flutura documentele stânse de la ședințele de CL la care ar fi participat ,,câtă frunză și iarbă”. Poate că la sosirea senatoarei guralive unii buhuseni, mai ales cei patrunsi de fiorul nationalist romanesc, vor fi cu trup si suflet, uniti in cuget si-n simtiri cu conducerea noii filiale. Fenomenul ,,Dan Diaconescu” se repetă acum cu exponenti de genul Dianei Sosoacă și George Simion. Până treaba se va dezumfla tot la fel de repede precum s-a și umflat. Că, deh, partidul lui Ciolanu nu stă cu mâinile-n sân. Mai dă o masă la servicii, la jandarmi sau la milițieni, și atunci să vezi nene amenzi și alte cele pe capul noilor iubitori de doctrine, cu vituperația-n sânge. Vor apare din neant ,,dosare de colaborare cu Securitatea” sau alte făcături măiastre pentru membrii care agită apele credulilor nemultumiți de viața de zi cu zi și tulbură calculele electorale ale urmașilor PCR.
Ceea ce vreau să spun este că dacă măcar spiritul lui Șoșoacă ar bântui prin ședințele de CL Buhuși poate unii consilieri se vor trezi la realitate, cuprinși fiind de spaima pierderii unui nou mandat. Până atunci, așteptăm faptele de vitejie ale noii filiale și fluturarea steagurilor în fața primăriei, așa, măcar să-i tremure puțin nădragii lui #Voievod, că prea s-au lipit de jilțul de primar. Și, vorba poetului, ce nu este schimbat și stă lipit prea mult începe să pută.

Recommended For You