Penalul Ionel a fugit!

Proaspatul condamnat penal Ionel Arsene (presedintelePSD si al CJ Neamt), condamnat astazi la peste 6 ani de puscarie, a fugit! El a devenit ,,Most WANTED” fiind dat in urmarire generala de Politia Romana, alaturi de alti infractori.
Inspectoratul Județean de Poliție Neamț anunță că desfășoară activități pentru depistarea lui Ionel Arsene: „La data de 10 martie a.c., polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț au primit un mandat de executare a pedepsei închisorii, emis pe numele unui bărbat de 51 de ani.Cel în cauză este condamnat de Tribunalul Bacău la o pedeapsă privativă de libertate, de 6 ani și 8 luni, pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de influență, sentință rămasă definitivă prin decizia Curții de Apel Brașov.La acest moment se desfășoară activități specifice, în vederea depistării persoanei în cauză.”
Ziarul ,,Atitudinea de Neamt” sustine ca ,,Partea interesantă este că pe numele lui mai există cel puțin 3 dosare penale în lucru la DNA: unul referitor la spitalul de la Lețcani, altul referitor la refacerea drumului Bicaz – Poiana Largului și cel mai proaspăt – prăbușirea podului de la Luțca. În niciunul nu s-a ajuns la faza în care să se dispună luarea unei măsuri preventive, deși au trecut ani de zile de la demararea primelor două anchete.”
 G4Media informează că Ionel Arsene ar fi plecat din țară. Site-ul citează „surse” care spun că el ar fi părăsit țara pe 4 martie din Otopeni cu destinația Roma. Ionel Arsene ar fi plecat din tara pe 4 martie, cu avionul. Nu avea nicio interdictie de a parasi tara, au declarat surse judiciare pentru G4Media.ro

Recommended For You