Casa de pensii incepe distribuirea biletelor de tratament

Casa de Pensii Bacau incepe sa distribuie biletele de tratament pentru seria I a anului 2023, cu data de plecare in statiune cu incepere din 09.03.2023.
Biletele sunt pentru tratament in statiunile in care Casa Nationala de Pensii Publice detine baze proprii de tratament. Acestea sunt: Amara, Covasna, Lacu Sarat, 1 Mai, Nicolina, Olanesti, Pucioasa, Sarata Monteoru.
Astfel, pentru seria I a anului 2023, Casa Judeteana de Pensii Bacau a primit in vederea distribuirii 61 bilete de tratament toate fiind disponibile.
Persoanele interesate se pot adresa institutiei cu urmatoarele documente: biletul de trimitere eliberat de medicul de familie sau medicul specialist, cartea/buletinul de identitate.
Persoanele care solicita acordarea unui bilet de tratament in regim de gratuitate in baza certificatului de incadrare in grad de handicap, vor prezenta alaturi de certificatul de incadrare in grad de handicap, „Programul individual de reabilitare si integrare sociala” (original si copie) eliberat de Comisia de Evaluare a Persoanelor cu Handicap Adulti.
(Anunt facut de Casa Judeteana de Pensii Bacau pe data de 8 martie a.c.)

Recommended For You