KIK, noul supermarket din târg

Zilele acestea, mai exact in dimineata zilei de 20 iulie a.c., s-a deschis un nou supermarket in Buhuși. Acesta este situat în vecinătatea Penny, la vale de parcarea acestuia. Conducerea KIK au facut inaugurarea în prezența primarului si viceprimarului din Buhusi, precum și a reprezentanților propietarului, domnii Roșu de la firma Covired SRL. Oamenii așteptau afară tăierea panglicii pentru a năvăli în magazin. ,,Primii 1.500 de clienți primesc automat un cupon de reducere la fiecare achiziție efectuată, în primele două zile de la deschidere,” se spune în anunțul facut de KIK pe pagina de FBK.

Magazinul va dispune, la finalizarea lucrărilor, de 10 locuri de parcare. Se pare că există probleme cu parcările: clienții KIK își parchează mașinile în parcarea Penny. Această aglomerare a fost sesizată de un consilier local. Consilierul Scriitoru Ovidiu, responsabilul Penny Market Buhusi, a supus atenției consilierilor locali buhușeni (ședință 1h58min) ca varianta str. Republicii să fie modificată în stradă cu sens unic. Au fost invocate multe accidente care ar fi avut loc în zonă în ultimii 12 ani. ,,Acolo este o zonă destul de aglomerată, va fi mai aglomerată când va fi al treilea magazin… am rugămintea să găsim o soluție.”

Despre KIK: brandul KIK este un lanț german de magazine de ,,modă accesibilă, accesorii pentru casă, decorațiuni și multe altele”.  ,,KiK Textilien & Non-Food GmbH este considerat ca fiind un furnizor de bază în sectorul produselor textile pentru întreaga familie” spun vanzatorii acestor marfuri. Spatiile comerciale ale KIK functioneaza la parterul constructiei, urmand (probabil) extinderea la demisol dupa ce vor fi finalizate lucrarile. Firma proprietară a spațiului comercial este Covired SRL.  În ultimele săptămâni s-a lucrat la viteza maximă pentru a finaliza, partial ce-i drept, spatiile comerciale destinate chiriasului KIK. Incepute în toamna anului trecut, lucrările au mers in ritm alert. Vezi si inaugurare  KIK în 2019 la Bacau.

Recommended For You