Ichim, Consiliului Local Buhusi si ,,interlopul” Olaru (partea I)

Adrian Ichim atrage atentia Consiliului Local Buhusi in privinta ,,interlopilor” de genul Olaru Ciprian. In sedinta din 20 iulie 2023, acesta a facut cunoscut consilierilor buhuseni incidentul in care a fost lovit de consilierul local Olaru Ciprian, un escroc cu multe antecedente penale. Omul de afaceri spune ca nu este admisibil ca un consilier local sa aiba un asemenea comportament fata de oamenii responsabili care desfasoara activitati economice oneste in orasul Buhusi.
Patronul carmangeriei LCA a spus: ,,Sunt un om cinstit, am muncit, muncesc… Nu-i coresc sa intervina fara sa-i spun nimica , sa ma loveasca(referire la consilierul Olaru Ciprian, n.red.). Am fost internat in spital, am stat in perfuzie, sub observatie (medicala, n.red.)
Adrian Ichim a mai adaugat spre finalul interventiei sale ca ,,Atitudinea unui consilier local sa se atribuie (probabil presteze, n.red.) la a bate sau a ameninta jurnalisti, oameni… ca sa fie interlopi. Deci asa ceva nu se poate! In orasul Buhusi, daca mai putem activa ca comercianti, ca societati, fara sa intervina interlopii, mai mergem mai departe (in sensul continuarii activitatii economice, n.red.). (…) Un consilier local nu se poate preta la asa ceva! O sa las o adresa scrisa la primarie, pentru ca (Olaru, n.red.) mai are antecedente penale. Si nu-i corect ca un (astfel de) consilier local sa activeze alaturi de dvs., sub aceasta forma de interlopi.” (transcriere din seventele video mai jos)
Consilierul Olaru Ciprian Emilian a fost condamnat penal in septembrie 2021, iar in alt dosar a fost cercetat penal pentru inselaciune. Acesta a amenintat un jurnalist al Gazetei de Buhusi in septembrie 2021. Consilierul Olaru Ciprian nu are proprietati sau venituri legale, dar este platit (indemnizatie consilier) din taxele pe care patronii buhuseni le platesc la bugetul orasului.

(secvente video din sedinta CL Buhusi din 20 iulie 2023, incepand cu 2h12min00sec)

Recommended For You

One Comment to “Ichim, Consiliului Local Buhusi si ,,interlopul” Olaru (partea I)”

Comments are closed.