Start la tabara de creatie TESCANI

,,Rezidența Tescani, în anul ei cu numărul șase, cu aceleași inițiator și organizator, artistul vizual Ovidiu Ungureanu, se va întâmpla în perioada 1-8 august în același spațiu nepereche, Tescani. Artele își dau întâlnire, artiștii la fel, locul îi așteaptă cu aceeași liniște și energie bună. Ca evenimente ce se alătură proiectului, două expoziții, de pictură si ceramică, semnate Valeriu Șușnea și Ovidiu Ionescu. Expozițiile vor fi găzduite de galeria de artă “Ilie Boca” și capela Rosetteștilor din curtea conacului și vor putea fi vizionate in lunile august și septembrie.” scrie comunicatul centrului de cultura George Enescu.
Evenimentele la care participa artisti bacauani si nu numai vor avea loc in comuna Tescani, jud. Bacau, la conacul Rosetti-Tescanu.
Anul acesta artiștii din rezidență au pregătit și trei surprize: expoziția de pictură „Vămile văzduhului”, a artistului plastic Valeriu Șușnea (în galeria Ilie Boca), expoziția de ceramică „Volumetriqua” sub semnătura lui Ovidiu Ionescu (în incinta capelei de pe domeniu) și lansarea albumului de artă „Rezidența Tescani 2021 – 2022”.

Recommended For You