Maine incepe ,,Blues in the Garden Festival” (IV)

Vineri, 25 august, debuteaza a patra editie a festivalului de blues si jazz din Darmanesti. Dupa ce a demonstrat ca muzica nu are frontiere, ajungand pe plaiurile orasului de pe Valea Uzului, Asociația ,,Sunetul Munților” prin insufletitul organizator Marius Diaconescu continua sa aduca si sa prezinte publicului nume noi din SUA, Anglia, Romania, Germania,etc. Concertele din cele trei zile se vor desfasura pe Stadionul ,,Uzul” din Darmanesti incepand cu orele 19. Stadionul este pus la dispozitie de Primaria Darmanesti, ca partener al actiunii.

Biletele se pot achizitiona de aici cu preturi de 80 lei/zi sau un abonament la suma de 200 lei.

Parteneriatul Primaria Darmanesti – Asociatia Sunetul Muntilor a demonstrat ca implicarea oamenilor cu suflet mare, iubitori autentici de bine si frumos, poate duce la lucruri durabile in timp, in slujba comunitatii locale si judetene.

Gazeta de Buhusi a fost prezenta inca de la prima editie a manifestarii, rezlizand transmisii live ale prestatiilor muzicale.

Programul spectacolelor de blues si jazz este urmatorul:

25 august
Krissy Matthews
Cristina Radu & Band
Sari Schorr
Eric Steckel
26 august
Layla Zoe
Reggie King Sears
Ma Bessie & her blues toupe band
Moonshine Society
27 august
Rares Totu
Armin Sabol
Cros
The Cinelli Brothers

Detalii despre artisti se gasesc aici. Biletele se pot achizitiona de aici cu preturi de 80 lei/zi sau un abonament la suma de 200 lei.

,,Mi-am dorit foarte mult ca tinerii de pe Valea Uzului, de pe Valea Trotușului și din județul Bacău să aibă ocazia de a vedea și altceva, pentru a-și putea dori să devină altceva decât o fac în prezent. Să vadă că există alternativă și la „muzica de USB” și la „meleoanee fără număr”. Această motivație a rămas și astăzi, când suntem în pline pregătiri pentru ediția cu numărul patru.” spune Marius Diaconescu intr-un interviu.

Recommended For You