PEPCO, alt supermarket in acelasi târg

Ieri s-a deschis nou supermarket din targul nostru. PEPCO, brand polonez la nivel european, este un magazin specializat in vanzarea de ,,articole de îmbrăcăminte pentru întreaga familie, precum și produse pentru casă, la cele mai mici prețuri”, conform descrierii site-ului firmei. Deschiderea oficiala a avut loc la ora 9 dimineata, invitatii speciali fiind autoritatile locale. Vasile Zaharia, primarul Buhusiului, viceprimarul Teslariu, Vasile Gaucan, fost consilier local si dnii Rosu Viorel, Rosu Cornel, reprezentanti ai firmei COVIRED, proprietarii cladirii, au participat la deschiderea oficiala. Primarul Zaharia a rostit o scurta alocutiune, despre care vom mai vorbi cu alta ocazie.
,,Compania și-a început activitatea în Polonia, cu mai bine de douăzeci de ani în urmă. Astăzi suntem prezenți în cincisprezece țări din Europa și am devenit unul dintre cele mai populare magazine de îmbrăcăminte pentru copii, dar și un lider în domeniul articolelor decorative.” spun retailerii pe situl propriu.

Pentru a afla mai multe detalii, ne-am adresat dnei Ioana Brebeanu, directorul de marketing al Pepco Romania. Dansa ne-a specificat ca, in conformitate cu politica firmei, reprezentantii firmei nu dau declaratiile de presa. ,,Politica companiei noastre nu ne permite sa facem declarații de presa, ” a subliniat dânsa.
Fata de deschiderea de la KIK, unde a fost mare imbulzeala, la deschiderea PEPCO au venit cam 15-20 de persoane. Cateva doamne din primaria Buhusi au tinut in mod special sa fie primele cumparatoare de produse din supermarketul nou deschis. Explicatia consta in faptul ca magazinul nu si-a facut o campanie publicitara agresiva, asa cum au procedat cei de la KIK Romania. Magazinul functioneaza la mezaninul cladirii KIK, din str. Republicii nr. 31A, vizavi de Penny.

Recommended For You