Controlul DNA: de ce refuza CRAB sa ofere raspunsuri?

In urma solicitarii Gazeta de Buhusi catre CRAB pentru confirmarea ,,vizitelor” DNA la sediul acestei societati de utilitate publica, facem cunoscut raspunsul conducerii CRAB. Directorul Constantin Doru refuza furnizarea raspunsului la informatiile cerute de noi, respctiv:
– care este scopul acestui control
– daca au fost vizate persoane din conducere si care anume
– alte detalii necesare informarii publice.
Prin raspunsul sau, conducerea CRAB invoca eronat articole de lege tocmai pentru ascunderea informatiilor sensibile care au prejudiciat activitatea CRAB Bacau si prin aceasta au prejudiciat zeci de mii de cetateni care si-au platit onest facturile umflate. Este o chestiune de timp pina vom obtine detaliile cerute. Tratarea cu dispret a cetatenilor de catre conducerea actuala a CRAB arata ca nu cunosc legile si ca nu sunt transparenti, incalcand legea.
Reamintim ca in sedinta CJ din febr.2022 Valentin Ivancea afirma ca locuitorii judetului Bacau sunt cei care platesc din buzunarul propriu pierderile enorme de apa din reteaua CRAB, confirmand astfel toate aceste suspiciuni publice de incompetenta fostei conduceri , reprezentate de prin Nina Chiper, acoperita cu banii cetatenilor. Toti acesti incompetenti, acolitii partidului actual de guvernare, cu politruci si in orasul Buhusi, au lucrat dupa aceeasi schema: ,,timpul trece, leafa merge, apa se scurge aiurea”.
Nici autoritatile din Buhusi nu au voit sa repare conducta de aductiune prin care se pierde multa apa, punand abia acum, inaintea alegerilor, acest subiect pe agenda de investitii.
Mentionam totodata ca la Buhusi nu s-au facut investitii in lucrari de reabilitare a retelei de apa, pierderile ajungand la peste 60% din cantitatea de apa extrasa.

Recommended For You