Mâine, Mircea Geoana viziteaza Bacaul

Secretarul General Adjunct al NATO, Mircea Geoană, efectuează o vizită la Aerostar Bacău și Baza 95 Aeriană maine, la pranz.
La Aerostar S.A. Bacău (ora 13:15) se va semna un contract de colaborare cu Derco Aerospace, parte a grupului american Lockheed Martin, având ca obiect transferul tehnologic pentru reparaţiile de nivel D ale echipamentelor avionului F-16, precizează comunicatul oficial. La finalul vizitei, Mircea Geoană va acorda declarații de presă. Apoi înaltul oficial va vizita apoi Baza 95 Aeriană „Erou căpitan aviator Alexandru Şerbănescu” din Bacău.

Mircea Geoana va vani la prinz la Bacau dupa ce la Iasi va fi participat la simpozionul ,,Securitate economica si inovare pe flancul estic al NATO si UE”. Dezbaterea va avea loc la Palatul Culturii din Iași (Sala „Henri Coandă”). În jurul orei 11.00, Mircea Geoană va acorda declarații de presă.

Acest eveniment va aduce în prim-plan subiecte de importanță crucială și de mare actualitate și va oferi o platformă de discuție și schimb de idei cu Secretarul General Adjunct al NATO, domnul Mircea Geoană:
– Securitate economică în contextul actual: Cum pot NATO și UE contribui la consolidarea securității economice în regiunea noastră?
– Inovare și tehnologie: Cum pot inovațiile tehnologice să susțină securitatea economică și stabilitatea pe Flancul Estic?
– Parteneriate și colaborare regională: Cum pot statele membre ale NATO și UE să colaboreze mai eficient pentru a aborda provocările comune legate de securitatea economică?
– Perspective și soluții pentru viitor: Care sunt pașii următori și strategiile necesare pentru a asigura o securitate economică durabilă și inovare pe Flancul Estic?
– Iași: potențialul și asumarea rolului de hub regional în relația cu Republica Moldova.

 

Recommended For You