O nouă sesiune a programului ,,Rabla Plus” pentru persoane fizice

Ministrul Mediului Mircea Fechet anunță că începând de joi, 23 noiembrie, AFM va deschide o nouă sesiune pentru programul Rabla Plus pentru autoturisme electrice și plug-in hybrid, pentru persoane fizice.

„Începând cu ziua de joi, prin AFM, vom deschide o nouă sesiune pentru Rabla Plus pentru autoturisme electrice și plug-in hybrid, pentru persoane fizice pentru că avem sume de bani rămase ca urmare a derulării a acestui progam”, a declarat Mircea Fechet, într-o conferință de presă.

Ministrul transmite că bugetul rămas este de 72,6 milioane lei, din care se vor putea finanța 1.500 de autoturisme electrice. Beneficiarii vor putea primi vouchere în valoare de până la 10.000 euro. Acesta menționează că tot mai mulți români s-au înscris în program de la lansarea sa din 2016, când erau doar 39 de mașini, la 36.000 de autoturisme înscrise până în prezent. La momentul redactarii aceste stiri nu avem informatii daca exista alt HCL (adoptat dupa data de mai 2023, (n.red.) privind alocare de bani pentru rablele buhusenilor.

Citeste si articolul 100 de blagesteni vor beneficia de programul ,,Rabla local”

(Economedia)

Recommended For You