DEZBATERE PUBLICĂ – Proiect de hotărâre impozite și taxe locale 2024

Primaria Buhusi anunta ca primeste propunerile cetatenilor buhuseni referitoare la proiectul de hotarare privind impozitele si taxele locale pentru 2024. Cetatenii pot face propuneri – detalii mai jos si in articol. Referitor la dezbaterile din anii trecuti, administratia condusa de primarul Zaharia nu a implementat nici o propunere venita din partea buhusenilor. Mentionam ca in acest an, Consiliul Local Buhusi  a respins cresterea taxelor locale prin indexarea cu rata inflatiei de 13,8%.
Proiectul de hotărâre privind aprobarea impozitelor, taxelor locale, a amenzilor şi a altor taxe locale care constituie surse de venit ale bugetului local pentru anul 2024.
Documentaţia poate fi consultată:
• pe pagina de internet a instituţiei, aici
• la sediul instituţiei din Buhuși bld. Republicii nr. 5;
• proiectul de act normativ se poate obţine în copie, pe bază de cerere depusă la registratura instituţiei (cam. 13).
Propuneri, sugestii, opinii cu valoare de recomandare privind proiectul de act normativ supus procedurii de transparenţă decizională se pot depune până la data de27.11.2023, ora 14.00:
– prin formularul online (disponibil pe pagina de internet a instituţiei)
– ca mesaj în format electronic pe adresa de e-mail: secretariat@primariabuhusi.ro ;
– prin poştă, pe adresa oraș Buhuși bld. Republicii nr. 5 jud. Bacău cod poștaș 605100;
– la sediul instituţiei (registratură), la adresa oraș Buhuși bld. Republicii nr. 5 jud. Bacău, între orele 08.30 – 13.30.
Atentie – materialele transmise vor purta menţiunea “Propuneri privind Proiectul de hotărâre privind aprobarea impozitelor, taxelor locale, a amenzilor şi a altor taxe locale care constituie surse de venit ale bugetului local pentru anul 2023“.
Propunerile, sugestiile, opiniile cu valoare de recomandare vor fi publicate pe pagina de internet a instituţiei aici.
Nepreluarea recomandărilor formulate şi înaintate în scris va fi justificată în scris.
Pentru cei interesaţi există şi posibilitatea organizării unei întâlniri în care să se dezbată public proiectul de act normativ, în cazul în care acest lucru este cerut în scris de către o asociaţie legal constituită sau de către o altă autoritate sau instituţie publică până la data de 27.11.2023.
Pentru informaţii suplimentare, vă stăm la dispoziţie la următoarele date de contact: telefon: 0234 261 220 int. 108, e-mail: impozitesitaxe@primariabuhusi.ro

Recommended For You