In curand – Transportul calatorilor pe ruta Buhusi-Bacau

In ultima perioada au circulat o serie de zvonuri privind anularea licentei firmei Normans pentru transportului calatorilor pe ruta Buhusi-Bacau. Unii s-au hazardat sa dezinformeze calatorii cum ca alta firma (Alexdomat SRL) va prelua traseul Buhusi-Bacau. Alta minciuna a fost ca, sub noul operator de transport, pretul biletul va scadea la 8 lei. Nu a fost asa!
Acum se incearca aceeasi dezinformare prin zvonuri si practici ilegale puse in opera de acolitii partidului de la putere. Acoliti incapabili pusi pe functii si platiti bine din sinecuri. Doar ca nici de data aceasta firma Alexdomat nu va prelua transportul calatorilor pe ruta Buhusi-Bacau. Ce a hotarat justitia in aceasta privinta? Cum s-au folosit ilegalitati in tentativele de preluare a acestui traseu? Este PSD implicat in aceasta afacere? Dar Consiliul Judetean Bacau? Dar Primaria Buhusi? Este sustenabil ,,pretul gogoasa” de 8 lei inaintat in noile oferte ale firmei licitanta? Ce firma va opera pe traseul Buhusi-Bacau? Intrebari multe si grele…
Gazeta de Buhusi a efectuat o investigatie de presa in care vom raspunde, pe documente, zilele viitoare la aceste intrebari.
Pina atunci, calatorii vor continua sa beneficieze de transport pe ruta Buhusi-Bacau cu aceeasi firma SC Normans SRL, la aceleasi preturi. Si asta pentru o lunga perioada! Aceasta este o informatie adevarata, certa si verificata.

Recommended For You