ARTA: O nouă expoziție a pictoriței Carmen Poenaru

Vineri, 15 martie 2024, galeriile de arta ,,ALFA” găzduiesc o nouă expoziție a apreciatei pictorițe Carmen Poenaru cu titlul ,,The Gemstones Garden – Grădina pietrelor prețioase”. Gongul vernisajului va bate la orele 17. Colegii pictori din filiala UAP Bacau, prietenii și vizitatorii vor putea admira pe simeze un numar impresionant de lucrari, realizate in cele mai neconventionale moduri artistice.

Ultima expozitie a lui Carmen Poenaru a fost „Shalimar – The garden of love” vernisata pe 16 dec. 2022, la aceleasi galerii. In calitate de presedinte al filialei UAP Bacau ea prezinta si verniseaza expozitia comunca a bacauanilor si buzoienilor in iulie 2023 sub titlul ,,Contact Art” (vezi video aici). Gazeta de Buhusi va prezenta LIVE evenimentul vernisajului.

Carmen Poenaru este pictorita contemporana bacauana, membra si presedinta a UAP Bacau. Cu un palmeres impresionant, artista care a calatorit multi ani in India, ne aduce pe simeze multe din impresiile artistice traite intr-o lume departe de Romania. Stabilită în Bacău acum 35 de ani, pictorița sărbătorește acest moment dăruind iubitorilor de artă o nouă colecție de pictură și un nou album, inspirate din fabuloasa lume a pietrelor prețioase, dintre care cel mai puternic va străluci talentul diamantat al autorului. Expoziția va fi prezentată de criticul de artă dr. Maria Bilașevschi și va fi deschisă pentru vizitare până în data de 14 aprilie a.c.

Recommended For You