Unde poți face analize medicale gratuite?

Dacă dorești să faci analize medicale gratuite, acum poti afla imediat. Platforma ANALIZE.LIVE va arata, in timp real, lista completa de unitati medicale din fiecare judet. Trebuie doar sa selectati judetul pe care il doriti, de exemplu Bacău. La aparitia casetei specifice fiecarui judet, apasati pe ,,Afiseaza lista completă de unități medicale din județ” (Bacău) si veti ajunge la tabelul cu laboratoarele medicale unde puteti face analizele gratuite. Tabelul ofera informatii complete privind centrele cu fonduri, laboratoare de analiza sau centrele de imagistica.

DETALII

Echipa ANALIZELIVE a implementat un sistem prin care prezintă aceste date pe harta României într-un mod simplu și ușor de utilizat. Persoana interesată poate identifica cu ușurință unitățile medicale care au fonduri disponibile în momentul afișării și poate crea o notificare de tip alertă dacă o unitate medicală primește fonduri de tip analiză laborator sau imagistică.

Accesând ANALIZELIVE se poate vizualiza în primul rând dacă sunt fonduri disponibile in unitățile medicale din județul de interes, iar în cazul în care nu sunt fonduri disponibile, se poate crea o alertă pentru notificare prin E-mail si opțional prin SMS atunci când sunt suplimentate fonduri pentru unitatea medicala de interes. Raportările sunt actualizate zilnic și sunt precizate informații legate de tipul de servicii medicale (laborator sau imagistică), valoarea fondurilor contractate, numărul de cazuri deja programate și valoarea fondurilor disponibile în acel moment, conform raportărilor CNAS. Pentru fiecare județ, este afișat totalul acestor valori, iar totalul general național actualizat este afișat pe prima pagină (sub hartă).

”Echipa depune eforturi considerabile pentru a asigura în permanență funcționarea platformei https://analize.live și pentru a oferi date actualizate și relevante. Acest serviciu este oferit gratuit. Toate costurile pe care le avem sunt suportate prin donații de la utilizatori.”, transmit creatorii sitului analize.live.

Recommended For You

Leave a Reply