Alți candidați la Buhuși (V): Partida Romilor Pro-Europa

Tot luni, 29 aprilie 2024, Biroul Electoral de Circumscriptie nr. 4 Buhuși a acceptat candidaturile Asociatiei ,,Partida Romilor – Pro Europa”  pentru mandatul din 2024-2028. In mod previzibil, Partida Romilor nu are un candidat la Primaria Orasului Buhusi. Rolul lor este de a ajuta PSD, conform protocolului din toamna trecuta.  BEC 4 Buhusi a validat doar lista de candidati la functia de consilier local la Consiliul Local Buhusi.
Conform listei oficiale publicate de BEC 4 Buhusi (Hotararea nr. 10), lista primilor 10 candidati la functia de consilier sunt:
1. Stan Viorel (referent)
2. Masica Ion (mecanic)
3. Paraschiv Liliana (pensionar)
4. Stan Daniela (pensionar)
5. Cercel Carmen (salariat)
6. Ciucur Vanea (pensionar)
7. Ciubotariu Onoriu (pensionar)
8. Cercel Lili (sofer)
9. Gugoasa Razvan (sofer)
10. Ficuta Ionel (pensionar)
Dupa depunerea candidaturile, Viorel Stan, presedintele Partidei Romilor a scris pe pagina de sa facebook ca ,,Astăzi 29 Aprilie, după zile de muncă, Echipa Partidei Romilor Sucursala Buhuși a depus dosarele de Candidatură Pentru Consiliul Local Buhuși. Mulțumesc colegelor Gabriela Stan, Mihaela Stoleriu, Nistor Daniela ,Lupu Raluca Ionuț Masica,Președintele Organizației de Tineret , D-lui Președinte Sucursala Bacău George Gogan pentru ajutorul acordat fără de care nu puteam îndeplini acest obiectiv. Am speranța că pe 9 iunie ne vom uni și vom clădi împreună bunăstarea Comunităților de Romi. Doamne ajută.” (foto: Viorel Stan)

Recommended For You