Accident cu victima in noaptea de Inviere

In jurul orel 23,15 din seara zilei de 4 mai a avut loc un accident soldat cu vătămarea unui tinar. Accidentul s-a produs la intersectia strazilor Republicii cu varianta, exact in fața magazinului KIK din Buhusi. Portiunea de curbă de pe str. Republicii are dunga continuă, iar varianta Republicii sens unic – doar pentru urcare. Conform unor rude ale victimei, un autoturism VW cu numarul BC-97-AXY, proprietatea studentului buhușean Alexandru Luca, urca dinspre gară când a fost lovit.
Alexandru Luca este stundent in anul III al ,,Universitatii Vasile Alecsandri” din Bacau si colaboreaza part-time la sonorizare la Casa de Cultura din Buhusi.
Exact in curbă, unde strada Republicii se intersectează cu varianta cu sens unic, un alt vehicul VW cu numarul BC-26-TUR, care urca pe variantă, a virat spre stânga, tăind linia continuă și lovind puternic mașina care urca legal. Fotografiile noastre au fost făcute la ora 23:30, exact inaninte de inceperea slujbei de Înviere.
Ambele vehicule au suferit avarii, iar Alexandru Luca a fost dus la Spitalul Buhusi pentru acordarea primului ajutor. Ambele vehicule aveau airbag-ul de protectie activat.
Un echipaj al SVSU Buhusi a venit la fata locului pentru descarcerare. Echipajul Politiei Buhusi care a ajuns la fata locului facea masuratori si investigatii privind accidentul. Un politist a declarat ca soferul vinovat, adică cel aflat la volanul masinii BC-26-TUR, nu a suferit vătămări corporale si va fi interogat la politia Buhusi a doua zi (in ziua de Paște). Numerele de inmatriculare a vehiculului care a produs accidentul i-au fost ridicate de Poliție, iar la ora 3 dimineață masina era inca la locul accidentului. Pe tot parcursul anchetei traficul auto in zona a fost oprit. Vom reveni cu detalii. Galerie de imagini aici.

Recommended For You