Turnătorii (III) Consilierul Pintilie pârât de primarul Zaharia la ANI

Consilierul local buhușean Cristian Pintilie (Pro Romania) a fost turnat de primarul Zaharia la Agentia de Integritate (ANI). In disperare de cauză, pentru a-și prezerva puterea politică, Zaharia a ,,înfipt un cuțit politic” în spatele consilierilor incomozi. Tânărul consilier Pintilie face parte din echipa lui Ionel Turcea.

Novice juridic, dar și ignorant în ce privește atribuțiile unui consilier local, Pintilie a votat (cel mai probabil) în necunoștință de cauză un HCL privitor la una din instituțiile buhușene cu care firma sa (PIN& PAS Services SRL) avea contracte de furnizare diverse materiale. Deci, foarte probabil, s-ar fi aflat în conflict de interese si/sau incompatibilitate. Jocul murdar a lui Zaharia s-a făcut având complice un functionar al Primăriei, care si-a neglijat atribuțiile de serviciu și nu a atras atenția aspra posibilelor incompatibilități înainte de începerea ședințelor de Consiliu Local.

Termenul de judecată este marți, 11 iunie, la Curtea de Apel Bacau. Reamintim că Zaharia a mai ,,turnat” la ANI încă doi consilieri locali, respectiv pe Cristian Cojocaru si Doru Vinca. Mulți pesediști au boala asta…

Recommended For You