COJOCARU: despre excluderi și moralitate

In 2012, PDL Bacău trimitea catre Primaria Buhusi o adresă prin care facea cunoscut faptul că Cojocaru Cristian, consilier local PDL, fusese EXCLUS din acel partid (adresa 2867/2012). Adică, pe românește, consilierul Cojocaru Cristian a primit un șut în cur chiar de la partidul său PDL, fiind aruncat pe ușa din dos. Nasol rău, nu-i așa? Dacă un partid te dă afară, e pentru că ai călcat pe bec, nu degeaba. La vremea respectivă, cei doi prieteni la cataramă – Cojocaru Cristian și Apostu Ghe. (fostul director al Stofe Buhusi) – au făcut eforturi disperate de preluarea PNL, dar președintele PNL, Ionel Paler, le-a dat cu flit. Rezultatul? Cojocaru a fos ,,adoptat” si cooptat de vechiul prieten, Ionel Turcea, în PSD.
,,Băi, da curvă-i politica”, veți zice dvs, cititorii… Stați, că nu știți tot!
Secretarul primariei, Oana Mihai, a facut referatul constatator nr. 3082/2012 si urmarea a fost că dlui Cojocaru, ,,cofetarul” cum îi spun eu, i-a încetat mandatul de consilier local prin HCL 38/2012. Atunci, în feburarie 2012, domnul Cojocaru nu a catadicsit sa explice electoratului / votanților săi acest aspect. Buhușenii care l-au votat meritau această explicație, pentru simplul motiv că și-au pus încrederea în acest om. Dar dânsul s-a făcut că… plouă. Eu aș zice că l-a durut în ,,pix” de dvs., votanții lui…
,,Ei, și?” veți întreba dvs, cititorii. Răspunsul meu pentru dvs, toți votanții lui Cristi COJOCARU, pentru buhușeni în general, este că ar trebui să vă puneți întrebări. Sau măcar să găndiți logic, să nu vă lasați păcăliți de papilele gustative îndulcite de cozonaci sau alte prăjiturele. Valabil și pentru consilierii locali actuali, care din diverse motive, cred baloanele de săpun ale ,,dizidentului” cofetar. Dl. Cojocaru Cristian a fost si este consilier local din 2004, dacă nu greșesc. Matusalemic. Deși altădată l-am apreciat, (din cauză că n-am privit mai atent lucrurile, mea culpa!), acum e clar că domnu consilier ,,a luat-o pe ulei”.
Pe cei care citesc acest articol îi rog să răspundă la următoarele întrebări:
1) Câte proiecte de HCL a inițiat, depus și împlementat acest ,,veșnic” consilier Cojocaru?
2) Câte luări de poziții publice a luat consilierul Cojocaru atunci când Ionel Turcea a făcut derăpaje politice, generănd probleme financiare aflate sub lupa Curții de Conturi sau DNA Bacau?
3) Câte întâlniri cu voi, cei care l-ați votat, a organizat dl. Cristian Cojocaru în cei peste 16 de când este consilier, în care să vă explice problemele administrației locale, precum și să facă un raport al activității sale?
4) Ce a făcut CONCRET acest consilier local pentru dvs, alegătorii lui buhușeni?
5) Ce MORALITATE mai ai, stimate domn, să vii să ridici, ipocrit, steagul unei opoziții lamentabile, când ani de zile ai girat prin vot incompetenta și hoția?
6) Ca și consilier, aveai dreptul să ceri verificarea lucrărilor fostului primar Ionel Turcea, când a greșit. Ai spus-o cu gura ta, în ședința de CL. Ai făcut-o? Ți-a păsat de buhușeni sau ai vrut să-i iei locul, în mod cinic, adversarului politic?
Din păcate, dragi cititori, răspunsul la aceste întrebări este ZERO.
Oameni buni, cei care votați, învățați să apreciați oamenii care fac ceva concret pentru voi. Domnilor consilieri locali actuali, faceți-vă folositori prin proiectele bune pe care, dacă sunteți capabili, să le creați și susțineți. Nu vă lasați împinși de oameni eșuați politic și moral pe un drum care nu-i al vostru.
Iar pe consilierul Cojocaru, care prin gargara sa politică scoate doar baloane efemere de săpun colorat, trimite-ți-l la circ!

Recommended For You