USR si PLUS au fuzionat intr-un singur partid

Fuziunea dintre cele doua partide, USR si PLUS, a fost aprobata astazi, in dosarul 21735/3/2020 al Curtii de Apel Bucuresti. Impotriva fuziunii celor doua partide, doua persoane fizice (Dinescu Nicolae si Chirigiu Sorin) au ridicat contestatii. Aceste contestatii, sprijinite pe ascuns de cineva politic, au fost respinse astazi ca neintemeiate de Curtea de Apel Bucuresti.
Solutia pe scurt: Respinge apelul ca nefondat. Respinge cererile de intervenţie accesorie ca neîntemeiate. Definitivă. Pronunţată în şedinţă publică astăzi, 16.04.2021.
COMUNICAT USR_PLUS
Fuziunea dintre USR și PLUS a fost aprobată, astăzi, 16 aprilie 2021, de către Curtea de Apel București. Voința membrilor celor două partide devine realitate: suntem, de astăzi, un singur partid. Acesta este singurul proiect politic reformist care s-a construit în ultimii ani în România la care am pus umărul, în ciuda celor care ne-au tot pus piedici la fiecare pas.
Este un proiect politic de viitor care are deja în istoric patru campanii electorale duse împreună, cu rezultate bune, un proiect politic în care lucrăm ca o singură echipă de mai bine de doi ani.
Este încă un pas important înainte pentru USR PLUS, în ceea ce privește proiectul care aduce reformă și schimbare în România. Decizia de astăzi a instanței ne așază în logica unui partid puternic, care a adunat împreună cele mai importante energii de schimbare și reformă din societatea românească. Le mulțumesc colegilor mei din USR și PLUS care au avut tăria și înțelepciunea de a trece peste toate dificultățile inerente pentru a construi o alternativă cu adevărat credibilă pentru ceea ce înseamnă acea Românie modernă și europeană pe care o așteptăm. Îi mulțumesc lui Dacian Cioloș pentru echilibrul și perseverența de a fi parteneri în acest proiect și de a construi împreună o forță politică credibilă“, a declarat
Dan Barna, copreședinte USR PLUS.

De mai bine de doi ani, cele două partide, USR și PLUS, au fost în logica unei singure echipe, iar aprobarea fuziunii de astăzi doar formalizează ceea ce noi simțeam deja natural. Suntem de azi un sigur partid, unul puternic, cu cea mai mare dorință de reformare a țării, un partid cu aleși locali, naționali, europeni și cu membri în Guvern. Fuziunea este, de astăzi, definitivă, în ciuda multora care au încercat să împiedice acest moment. Îi mulțumesc lui Dan Barna pentru că am reușit să aducem proiectul politic în acest punct“, a declarat

Dacian Cioloş, copreședinte USR PLUS.

Recommended For You

Leave a Reply