Start pentru inscrieri la Festivalul ,,Tomna la Voronet”

Încep înscrierile pentru Festivalul Internațional de Film, Diaporamă și Fotografie „Toamnă la Voroneț”, ediția a XLI-A, Gura Humorului, 2021
Cineaștii din România și din întreaga lume își pot înscrie filmele pentru cea de-a XLI-a ediție a Festivalului Internațional de Film, Diaporamă și Fotografie „Toamnă la Voroneț” de la Gura Humorului. Festivalul se va desfășura anul acesta în perioada 6-10 octombrie.
Ediția din 2021 a festivalului va aduce iubitorilor de cultură cinci zile de proiecții de film, expoziții de fotografie, întâlniri cu importante personalități ale cinematografiei române și alte evenimente. „Toamnă la Voroneț” propune publicului patru secțiuni competiționale (film documentar, film studențesc, film turistic și digiporamă) și una necompetițională (proiecții speciale în prezența regizorilor, actorilor, criticilor etc.).
Regulamentul Festivalului și formularul de înscriere în competiție, în limbile română și engleză, sunt disponibile pe site-ul Festivalului: www.toamnalavoronet.ro
Termenul limită pentru înscrierea filmelor este 15 august 2021. Toate filmele propuse pentru selecție trebuie să fie produse după 1 ianuarie 2020.
Pentru detalii și informații suplimentare ne puteți scrie la adresa: vorfestival@gmail.com

Recommended For You

Leave a Reply