Prefectul Leonard Bulai a vizitat spitalul din Buhuși

Prefectul județului Bacău, Leonard Bulai, a efectuat joi o vizita de lucru la Spitalul „Prof.Dr.Eduard Apetrei” Buhuși. Alături de managerul Constantin Poiană a vizitat unitatea spitalicească care a trecut prin transformări semnificative în ultimii doi ani. Cea mai mare parte a secțiilor au fost renovate, iar la acest moment numărul medicilor a ajuns la 40,acoperind numeroase specializări. De un an de zile, spitalul din Buhuși preia pacienți de Covid, degrevând pe de o parte unitățile din județ, dar tratând și pacienți din județul vecin, Neamț.
“Sistemul nostru medical poate fi performant dacă sunt manageri precum domnul Constantin Poiană, care aplică pentru finanțări pe fonduri europene și deschid uși oriunde se poate, pentru sponsorizare, parteneriat, donație.
Avem o speranță pentru că există cadre medicale care pot schimba modul în care sunt tratați pacienții.
Am cunoscut medici care fac naveta zilnic de la Tg.Frumos sau orașul Bacău și medici mutați din București înapoi acasă, pentru un spital unde au văzut oportunitatea de a crește, de a construi o secție. Vreau să cred că mai exista astfel de oameni și avem datoria să îi scoatem în față și să le urmăm exemplul”, a declarat prefectul Leonard Bulai.
Nota: comunicat preluat de la Institutia prefectului Judetului Bacau

Recommended For You

Leave a Reply