Ziua Copilului sărbătorită la parohia Lețcana (com. Racova)

Prima zi a lunii iunie este o zi în care trebuie să conștientizăm că interesul pentru copii ar trebui sa fie prioritar. Pe 1 iunie, de ziua internațională o copilului, la centrul catehetic „Sfântul Nectarie” din satul Lețcana, comuna Racova, în prezența a 77 de copii s-au desfășurat multe momente deosebite: jocuri de competiție, modelare de baloane, pictură pe față ale unor personaje din povești. Toate acestea au avut ca rol stimularea atenției, a creativității si a cooperării celor mici. Atmosfera a fost întreținută de ,,Prietenii Hazlii”

Copiii au fost deosebit de încântați și au participat la activitățile desfășurate, iar părintele paroh Andrei Teslariu i-a felicitat pe toti copiii, îndemnându-i să fie buni creștini și patrioți, atât prin propovăduirea acestor valori, cât și prin lucrarea lor, oriunde s-ar afla în această lume și în orice moment al vieții lor.
La sfârșitul activității, copiii au primit o gustare, prăjituri și suc, alături de un cuvânt bun de învățătură din partea părintelui. La buna organizare a acestui eveniment, care a adus multă bucurie copiilor, au contribuit credicioșii parohiei și sponsorul SC ARCHIP COM SRL (dl. Sorin Archip).

Articol semnat de preot Andrei Teslariu

© Foto: Parohia Lețcana/Racova

Recommended For You

Leave a Reply