E.ON Solar Home, electricitate din puterea soarelui

Ce este ,,E.ON Solar Home”?

E.ON lansează o soluție de producere a energiei verzi pentru clienții care doresc să devină ,,prosumatori”. Astfel, firma E.ON va realiza pentru dvs. o instalație de panouri fotovoltaice, care se va monta pe acoperișul casei. Sunt folosite componente Huawei si panouri fotovoltaice monocristaline de 375W. Lucrarea se poate plăti și in rate de maxim 7 ani. Detalii aici.

Avantaje:

  • generezi energie din sursă nelimitată (soare) și devii ,,prosumator” – primști bani pentru energia livrată în rețeaua E.ON
  • experții tehnici E.ON se ocupă de proictul instalației de panouri solare, documentație, instalare și înteținere ulterioară
  • alimentezi casa ta cu energie verde, deci contribui la reducerea CO2
  • ai mai multe opțiuni de finanțare
  • finanțare nerambursabilă dacă aplicați la un program guvernamental de tipul ,,Casa Verde” 

Alte detalii:

  • Clienții casnici pot beneficia de un sistem de panouri fotovoltaice;
  • Produsul se poate contracta pe 1, 3, 5 sau 7 ani, cu plata în rate lunare fixe;
  • E.ON Solar Home este disponibil în 10 județe, inclusiv Bacău.

Compania E.ON Energie România a lansat recent soluția completă de panouri fotovoltaice – E.ON Solar Home – pentru clienții casnici, viitori prosumatori, care doresc să producă energie verde din energia solară și să consume astfel mai puțină electricitate din rețea, protejând mediul în același timp. Surplusul de energie electrică se injectează în rețea și este achiziționat de E.ON, în calitate de furnizor, iar în acest fel, clientul obține o reducere a facturii de electricitate.

“Suntem preocupați să investim în soluții prietenoase cu mediul, bazate pe surse de energie regenerabile și nepoluante, iar E.ON Solar Home se pliază perfect pe nevoia de dezvoltare sustenabilă. Trebuie menționat că acest nou produs vine la o scurtă perioadă de timp de la lansarea E.ON Green Home, destinat clienților care vor să consume electricitate provenită exclusiv din surse de energie verde“, declară Claudia Griech, Director General Adjunct al E.ON Energie România.

E.ON Solar Home include evaluarea locului de consum, întocmirea proiectului tehnic, obținerea avizelor necesare, sistemul de panouri fotovoltaice și montarea acestuia, precum și mentenanța sistemului de panouri fotovoltaice și verificarea instalației electrice, toate acestea fiind realizate de E.ON, în baza contractului încheiat cu viitorul prosumator. Clienții pot alege durata contractului care poate fi de 1, 3, 5 sau 7 ani, avantajul fiind că ratele lunare sunt fixe. Exista două variante de putere pentru consumatori monofazici: 3 și 5 KW. La trifazat, există opt variante de putere instalată, funcție de necesitate.

Notă: există și o altă ofertă oferită de ENEL – detalii aici.

Recommended For You