Sedinta URGENTĂ pentru hotărârea în privința bâlciului

Miercuri, 8 sept. la orele 8 dimineață, consiliul local este convocat pentru a discuta și hotărî dacă bâlciul va avea loc. Primarul Zaharia va veni in fața consilierilor locali cu același proiect de HCL supus discuției în urmă cu două zile. Contactat de Gazeta de Buhuși, primarul Zaharia a declarat: ,,Eu am venit cu același proiect, ce votează consilierii este altă treabă”.
Primarul Zaharia a emis dispozitia de convocare a consilierilor locali ,,in ședință de îndată”, motivația fiind urgentarea definitivării discuțiilor și a hotărârii privind realizarea bâlciului tradițional. Reamintim faptul că la ședinta din data de 6 sept. 2021, proiectul propus de primar, dar si amendamentele consilierilor, nu au putut fi adoptate deoarece nu au indeplinit numărul minim de voturi (10). Drept pentru care bâlciul de Ziua Crucii nu ar avea loc.
Tocmai aceasta este și motivația faptului că primarul Zaharia a readus proiectul în discuția consilierilor, tocmai pentru a fi deschis în realizarea acestui eveniment tradițional buhușean, indiferent de locația de desfășurare.
Vom reveni cu detalii după ședința de mîine.

Recommended For You