,,Zilele porților deschise” la Clubul Copiilor

Un frumos eveniment cultural-distractiv ca avea loc în acest weekend la Buhuși. Evenimentul este organizat de Ștefan Zaharia și Asociatia Culturala ,,Arta Cultura Natura”, în parteneriat cu Palatul Copiilor Bacău. Partener media este Gazeta de Buhusi. Este primul eveniment organizat de o entitate privată, fără ajutorul sau implicarea primăriei Buhusi. Programul propus se întinde pe parcursul a trei zile și va avea loc la Parcul Copiilor din Buhuși (in curtea fostei grădini zoo).

  • Vineri, 10 septembrie, ora 20:  concert de blues „Storytellers” cu soliștii Marcian Petrescu și Mihai Tacoi.
  • Sâmbătă, 11 sept ora 15: TIR CU ARCUL – demonstrații și posibilitatea de a trage cu arcul GRATUIT precum și posibilitatea de a vă înscrie copiii gratuit la cercul de ,,Tir Cu Arcul”
  • Duminică, 12 sept, ora 12: MARE PICNIC – stai pe paturică și te bucuri de spectacolul ad-hoc. Dacă ai un talent și vrei să-l împărtășești, acum e momentul! Urcă pe scenă duminică la prânz.

Organizatorii anunță că ,,Noi avem atmosferă și pentru cetățenii din partea de jos și pentru cei din partea de sus”. Alte detalii se pot afla de la telefon: 0752-509.824

 

Recommended For You