Concursuri pentru posturile de directori la școli

Inspectoratul Școlar Județean anunță că vor fi scoase la concurs posturile vacante de directori și directori adjuncți din 166 de scoli din județul Bacău. Aceasta survine în urma faptului că existau numeroase posturi de directori la care expirase perioada de 4 ani sau cea de provizorat prelungit.

La Buhuși sunt scoase la concurs un numar de 6 posturi de directori (vezi tabel/foto), din care două pentru liceu și patru pentru alte scoli gimnaziale din oraș.

Examinarea se face în baza Metodologiei privind organizarea și desfășurarea concursului pentru ocuparea funcțiilor de director și director adjunct din unitățile de învățământ preuniversitar de stat, aprobată prin Ordinul Ministrului Educației nr. 4597/06.08.2021. Dosarul de înscriere la concurs se încarcă în aplicația informatică dedicată în perioada 15-26 septembrie 2021. Pentru utilizarea aplicației informatice a fost elaborată Procedura nr. 204/DTI/10.09.2021 privind utilizarea platformei de înscriere a candidaților la concursul pentru ocuparea funcțiilor de director și director adjunct din unitățile de învățământ preuniversitar de stat postată pe site-ul inspectoratului școlar.

Lista completa poate fi consultata aici.

 

Recommended For You

Leave a Reply