In așteptarea ,,marelui URS”… Nicu Covaci

Ne pregatim pentru concertul formatie Phoenix de la Bacau, din 21 sept.2021. Dupa mai bine de 25 de ani, Phoenix revine la Bacau intr-o componenta tinereasca, dar pastrand filonul traditional reprezentat de Nicu Covaci, intemeietorul formatiei. Asa ca reascultam discurile din tineretea noastra si a lor, rememoram interviurile din anii 70 si 80 din cartea ,,Nicu Covaci – Interviuri”. Am scos din rafturile arhivei noastre muzicale cele doua carti scrise de monstrul sacru al rockului romanesc de peste 50 de ani, Nicu Covaci. Dar si discurile de vinile din anii 80, cand acesta era plecat ,,dincolo”, dar muzica lui reverbera o intreaga Romanie.

Ce va pregatim? Un interviu extraordinar, antologic am spune noi, cu Nicu Covaci, personajul ,,oldies but goldies” din Phoenix. Umareste-ne pe gazetadebuhusi.ro !

Oameni buni, apreciati valorile, veniti la concertele LIVE din salile unde artistii traspira pentru dvs, pentru a va oferi un act artistic autentic, o traire sincera.  Apeciatii acum cat mai sunt printre noi.

Recommended For You