Cînd anunță un metru de asfalt, primarul Zaharia ia un milion de bolovani de la cetățeni

Primăria Buhuși ne anunță că se continuă lucrările de întreținere a asfaltului din oraș. Despre Orbic, Chebac sau alte cartiere, nimic. Doar primisiunile din campanie. Peteceală, numele tău e sfânt și etern! Pentru administrația Zaharia, doar centrul tîrgului contează: ,,În această săptămână asfaltăm una dintre cele mai aglomerate parcări, cea din fața fostului magazin “Elegant”, comunica primaria pe Facebook. Serios? vă trebuie o săptămînă să asfaltați 1500 mp? să nu cumva să fie de deochi!

De ani și ani, administrația Turcea uită promisiunile, acum administrația Zaharia uită la fel de ușor. Dar ne aruncă praf în ochi și manipulări grosolane prin hidra de partid alimentată subteran cu bani mulți. Mulți dintre cetățenii buhușeni sunt evident nemultumiti că străzile lor sunt mereu uitate. Puținele lor comentarii, cele care au rămas neșterse, sunt elocvente. Nici o laudă. Cînd anunță un metru de asfalt făcut prin centrul târgului, primarul Zaharia ia un milion de bolovani în spate de la cetățenii care, poate, și-au pus (unii din nou), speranțe că lucrurile se vor schimba cât mai sunt în viață. Bieții de plătitori de taxe și impozite, speră, speră… ei nu citesc ce scrie Andrei Caramitru: ,,Voi oricum nu contați deloc.”

  • Ion Onofrei: ,,dn Primar faceti doar ce va convine, Chebacul nu face parte din Buhusi?Ati peticit un pic si cu pietris dar numai pe unde aveti alegatori. Sunt locuri in care nici nu sa trecut ,de ex in fata casei mele care platesc o gramada de bani impozit!
  • Ion Arama: ,,Da intrebatiii undei smoala inaintea asfaltului
  • Gabriela Călin: ,,Nu uitați că Orbicu mai are un pic și ploile îl aduc în Colonia Bistrței domnule primar”.
  • Danut Tarata: ,,Pentru. Strada. Chebac. Nu. Sunt. Disponibil. Să. Facă. Fincă. Nu. Vor.
  • Marius Calin – posteaza (la mișto) un drum de pământ … asfaltat – vezi poza atașată.

 

Recommended For You