Alina GORGHIU si Ghe. FLUTUR, alergaţi cu hârtie igienică de un protestatar (la sosirea la sedinta)

Protestatarul Marian Moroşanu, zis “Ceauşescu“, i-a întâmpinat pe liderii PNL la sediul partidului din Aleea Modrogan cu o surpriză deloc plăcută: bucăţi de hârtie igienică despre care afirmă că reprezintă “votul românilor” după ce liberalii au decis să facă alianţă cu PSD-ul. Vezi VIDEO aici  sau in josul paginii.

“Voturile noastre înseamnă hârtie igienică pentru voi. De ce, domnule Flutur, ne umiliţi? Cum facem? Că ne doare rău! Ne doare. Ne umiliţi! Sunteţi trădători. Sunteţi nesimţiţi politic. Uitaţi-vă la votul diasporei, cei care au stat şi opt ore la vot contra PSD şi voi îi aduceţi la guvernare”, i-a spus Moroşanu, arătându-i fâşii de hârtie igienică lui Gheorghe Flutur care se grăbea să intre în maşină şi să scape de momentul jenant.

A urmat apoi deputata Alina Gorghiu, surprinsă în timp ce se machia într-o oglindă.

“Nu vă mai aranjaţi, că la fel sunteţi politician. Ori că vă fardaţi ori că nu, sunteţi politician. De ce vă bateţi joc de noi, doamna Alina Gorghiu, ca politician? De ce trebuie să ne umiliţi? De ce să faceţi alianţă cu PSD?”, i-a spus Moroşanu Alinei Gorghiu, care s-a îndepărtat grăbită.

Ulterior, activistul avea să o regăsească pe Gorghiu dând un interviu pentru postul RTV despre care afirmă ca e “postul de televiziune cel mai fericit când a auzit alianţa, RTV-ul, un alt gunoi”.

“RTV-ul ce poate fi decât ‘R_hat TV’. În locul la RTV asta ar trebui să pună, hârtie igienică, pentru ca să se şteargă la gură la cât r_hat mănâncă. […] Doamna Gorghiu, ia uitaţi votul românilor din diaspora care au stat opt ore în soare, în ploaie pentru a vă vota şi voi faceţi alianţă cu PSD – criminalii din ‘89 şi ‘90. Nu faceţi alianţă cu PSD că o să vă huiduie lumea, o să vă arunce cu ouă. Votanţii dreptei o să vă înjure. Dacă tot aţi făcut alianţă cu PSD luaţi-l şi pe Iliescu. […]

Am luat bătaie, am fost împuşcat, am luat amenzi, ca să o văd pe Firea ministru, ca să îl văd pe Tudose cel care a jignit o Românie când a venit premierul Japoniei, Grindeanu, cel care a dat Ordonanţa 13, să îl punem ministru? Jignire! […] Sunt supărat pe voi. Ca politician nu pot să vă respect.

Nu vă bateţi joc de noi, pentru că există o vorbă: să te ferească de omul care nu mai are nimic de pierdut”, i-a spus “Ceauşescu” Alinei Gorghiu, în timp ce aceasta dădea interviu la RTV şi după ce a terminat. Fostul ministru de Interne Lucian Bode nici măcar nu a stat la discuţie, urcând urgent în maşină, în timp ce Ceauşescu îl apostrofa: “Domnule Bode, de ce au ajuns voturile noastre hârtie igienică pentru voi? De ce, domnule, această umilinţă? Să vă fie ruşine politic că vă bateţi joc de noi”.

Protestul lui Marian “Ceauşescu” avea să se continue şi seara, la intrarea de la Vila Lac, unde liderii PNL care intrau cu maşinile au fost întâmpinaţi cu suluri de hârtie igienică pe care scria acelaşi lucru: “voturile românilor”. “Ne-aţi jignit, ne-aţi umilit! V-aţi bătut joc de voturile noastre şi de încredere! Fiecare maşină va primi câte un sul de hârtie igienică, dar trebuie scris pe el ‘votul românilor’…

Recommended For You