Nu mor caii când vor câinii! (partea I)

Da, despre cainii de la FC Dinamo Bacau este vorba, in acest caz. Cei care au furat meciul echipei ,,Textila Buhusi” desfasurat pe 1 nov. 2021 la stadionul Proletarul.
Antrenorul juniorilor FC Dinamo, (Coșa) un individ fara scrupule, care a vrut sa căștige neapărat această partidă, a facut nu mai putin de 10 schimbări: 6 pe teren si 4 în vestiar, la pauză. Obăznicia sa, cuplată cu indulgenta arbitrilor cand era vorba de jucatorii sai sau abuzul si fluierarea unor ,,offsaid-uri închipuite când era vorba de atacurile Textilei, au facut, in cele din urma, sa duca la câștigarea meciului cu 3:2. Dar prin furtul promovat de un antrenor care ar fi trebuit sa promoveze fair-plai-ul sportiv. Dar ce mai conteaza onoarea când vine vorba de bani? de mulți bani… Fotbalul a ajuns, in foarte multe cazuri, o masina de spalat bani. Nu mai este nici un dubiu, caci a ajuns sa sara in ochi si numai cine nu vrea nu-l vede. Dar despre asta in partea a doua.
Desi au fost condusi la pauza cu 3:0, jucatorii valorosi ai Textilei si-au revenit si au redus handicapul la un singur gol diferenta.
Cine au fost cei care s-au coalizat impotriva echipei buhusene? De la antrenorul FC Dinamo, la arbitrul de tusa de dreapta si cel central, pina la angajatii stadionului. Indivizii astia fara mama si fara tata, au ajuns sa lase in teren jucatori cu acelasi numar de tricou! Mai mult, arbitrul de margine vede numarul de pe tricoul unui jucator care se pregatea de schimbare si nu ia nici o atitudine.
De unde atâta răutate si ură? Aminti-vă ca saptamanile trecute scriam ca Textila conduce clasamentul categoriei U19 la juniorii bacauani. Echipe precum CSS Onesti au luat bataie, LPS a fost umilita pe teren propriu, iar cateva etape in urma chiar si Dinamo Bacau fusere lovita de juniorii nostri cu un spectaculos 6:1 pe teren propriu.
Nae Butuc, presedintele Textila Buhusi, ne-a declarat ca lucrurile nu vor ramane asa, chiar daca scorul partidei nu se mai poate schimba.
,,Si-au batut joc de copii mei, de acesti tineri talentati care joaca fotbal de placere si care au batut toata grupa U19!”
Drept marturie a celor afirmate mai sus, atasam o imagine care va face inconjorul internetului: intr-o faza de atac al Textilei la poarta FC Dinamo, apar doi jucatori cu acelasi numar de tricou (3). ,,Si asta nu e singura magarie, ca mai apar doi de 11, in repriza a doua apare si al treile de 3, apoi doi de 20 si doi de 24… Ce e asta, bai frate? Unde in lumea asta fotbalistica s-au mai pomenit asemenea golanii?” spune nea Nae cu naduf.
Spre exemplificare, atasam o galerie de imagini concludenta.

Recommended For You