Cazul Danileț (IV): Emanuel Ungureanu (USR): ,,Tupeul CSM și dubla măsură!” în cazul Adina Lupea

Emanuel Ungureanu, deputat USR-PLUS de Buzău, scrie intr-o postare pe FBk despre CSM că practică dubla măsură și pune în balanță deciziile sale referitoare la cazul Danilet si cele la cazul judecatoarei Adina Lupea. Acesta precizează public că:

,,Tupeul CSM și dubla măsură! Cazul judecătoarei Adina Lupea

Acum 2 ani, o judecătoare din Cluj pe nume Adina Lupea mă amenința într-un mesaj pe facebook.
Doamna judecător pretindea că o urmăresc prin cartier… Mai apoi, tot public, s-a certat isteric în miez de noapte cu un jurnalist, pretinzând că eu i-aș aduce injurii de pe telefonul acestuia. Aceeași doamnă judecător, a fost reclamată de vecinii ei că face scandal împreună cu concubinul, pe fondul consumului excesiv de alcool.(foto 1) A fost amendată de Poliție și pentru că a refuzat să se legitimeze în fața echipajului care i-a venit la ușă, la reclamația vecinilor exasperați. Doamna judecătoare are boală pe useriști, a făcut o fixație și pentru mine, deși, nu am întâlnit-o niciodată și nu am avut nici cea mai mică legătură cu ea.(foto 2)
Doamna Lupea este însă foarte bine, CSM nu a exclus-o din magistratură, domnul judecător Dănileț a fost dat afară pentru două filmulețe pe rețelele de socializare.
Doamna judecător al CSM Andrea Chiș a remarcat dubla măsură a majorității colegilor ei.
Merită citit punctul ei de vedere.
Citiți și opinia procurorului Bogdan Pârlog https://www.google.com/…/m.hotnews.ro/stire/25241301%3famp
Te apucă greața. Noapte bună, România!”
Experta anticorupţie Laura Stefan, expert EFOR, arata cum ca motivatia ascunsa a CSM de excludere din magistratura a lui Cristi Danilet ar fi faptul ca tinerii sunt victimile justitiei romanesti in foarte multe cazuri: ,,adesea inadecvat la abuzurile împotriva minorilor, termenele infinite, jurisprudenţa neunitară.

Problema justiţiei nu e tik tok – în caz că nu ştiţi acolo sunt tinerii şi dacă vreţi să vorbiţi cu ei acolo trebuie să fiţi – ci răspunsul modest şi adesea inadecvat la abuzurile împotriva minorilor, termenele infinite, jurisprudenţa neunitară. Justa măsură e esenţială în orice procedură sancţionatorie – puteţi să nu fiţi de acord cu Cristi, dar asta nu înseamnă că nu poate fi judecător”, a afirmat Laura Ştefan.

Recommended For You