Cine pe cine ,,pune la treabă”?

gunoiul de pe strazile buhuseneCitesc* cu stupoare că noul viceprimar Dan Teslariu ,,pune la treabă asistații sociali”. Bun… Este obligația sa de serviciu. Sincer vă spun, mie îmi miroase că se încercă a se da vina pe asistații sociali pentru a se ascunde unele deficiențe mai vechi din primărie. Acel comunicat, cu tentă evidentă, insinuează că amărâții ăia de asistați s-ar fi sustras de la treabă. Nici vorbă! Nu cred așa ceva pentru simplul motiv că necăjiții aceștia depind mult de cele 2-300 de lei primite. Iar noul viceprimar poate face curățenie azi, că mâine alți buhușeni aruncă alte gunoaie. A și spus-o! Deci ce vorbim? Problemele sunt în altă parte. Că viceprimarul Teslariu, fără să-și dea seama, este împins în față de cineva, pentru a escamota adevăratele probleme create de ani și ani, este alt aspect bine camuflat.

Dacă cele scrise acolo sunt adevărate (și nu am motive să cred că nu) atunci se nasc câteva întrebări la care Primăria Buhuși ar trebui să răspundă.

  1. Care sunt cauzele pentru care curatenia orasului are de suferit?
  2. De ce conducerea primariei nu a rezolvat această problemă pina acum?
  3. Ce a făcut vechiul viceprimar Rezmireș?
  4. Cum poate fi implicată Poliția Locală dacă statutul acesteia prevede clar artibuții în domeniul siguranței și ordinii publice, precum și al circulației rutiere (art.18 din Lg.155)?

Notă: Trebuie specificat ca firma de salubritate DDD Serv SRL are obligatia contractuala de a ridica gunoiul de la populatie si agentii economici si atât! Nu face curățenie pe dealuri.

* Comunicatul la care facem referire se gaseste aici: https://www.buhusi.net/asistatii-social-beneficiari-ai-legii-416-pusi-la-treaba-de-noul-viceprimar/

Recommended For You