Azi, ședință de CL – ce va spune domnul ,,conform cu originalul” ?

Am primit niște documente în care găseste imaginea alăturată, iar dedesubt semnătura persoanei. Deci, totarășul din poză ne confirmă, prin propria semnătură, că tot ce-am făcut noi este corect și real. Mulțumim!
Pe de altă parte, descopăr că mai există și alte persoane din Buhuși care arată public ipocrizia si faptul că individul ,,vorbește mult și degeaba”, folosind o căruță de sinonime. Bloggerul Stefan Zaharia scrie pe blogul său că politicianul local din poză ,,a vorbit atât de mult (la o ședință, n.red.) și a încercat atât de tare să-și valideze raționamentul încât nici el nu mai credea ce spune, eu așa l-am simțit, mai ales când a dat 3 sinonime pentru un cuvânt…” Tot bloggerul isi raspunde singur: ,,Bravos națiune, dar de fapt hai să mutăm atenția fără niciun sens sau logică reală!” Stefan Zaharia trage un semnal de alarma pe care eu l-am sesizat initial, de mai multe ori: tentativele lui Cojocaru de a manipula, de a distrage  sau muta atentia atentia electoratului spe teme neesentiale. Nu toți punem botul la ,,sinonimele” sale, dar dânsul continuă să insulte inteligența celor care scriu liber și încercând intimidarea cu Justiția. Treaba nu merge așa, chiar dacă aici e Buhuși! Procedând așa, dânsul nu face decât să se dezică de multe altele pe care tot el, politicianul-multipartid, le susținea în îndelungata sa activitate din care, noi ziariștii, ne inspirăm să… desconspirăm.  Este bine că scriu și alții, iar dvs. că cititi ca sa descoperiti ce se ascunde in spatele politicii de pe Bistrița.
Acum, mai nou, a început să pupe (citește ,,a vota”) papucul primarului pentru că dl. politician e nevoit să aplice principiul ,,interesul poartă fesul”… în fața justiției.
Oare ce va mai spune în ședința de azi? Că știm că are multă ,,mâncărime la limbă”… și nu poate tace. Și iar vom avea subiecte marca ,,conform cu originalul”.

Recommended For You